«Μου κάνει πάρα πολύ σκληρή κριτική! Κάνω υπομονή» - Οι σχέσεις της Πέγκυς Ζήνα με την κόρης που μπαίνει στην εφηβεία

«Δε θα δανειστεί ρούχα από εμένα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή Fay's Time με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού ''Δεν Αγάπησες Ποτέ Στη Ζωή Σου'' και την αλλαγή δισκογραφικής εταιρείας πηγαίνοντας στην Panik Records.

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά της σχέδια η Πέγκυ Ζήνα μίλησε και για την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο Λύρα, καθώς και την κόρη, που έχουν αποκτήσει από τον γάμο τους, την Ηλέκτρα (δείτε εδώ πόσο χρονών είναι σήμερα).

Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την κόρη της, που μεγαλώνει και θέλει να ακολουθήσει για την ώρα τον κλάδο του marketing, η Πέγκυ Ζήνα τόνισε, πως η κόρη της την κρίνει αυστηρά για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η κριτική που δέχεται η Πέγκυ Ζήνα από την κόρη της

«Θέλει να σπουδάσει marketing, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Τώρα που μπαίνει στην εφηβεία έχει τις φυσιολογικές κοντρίτσες κάθε μαμάς και κόρης και κάνω υπομονή διότι αυτό είναι και το σωστό. Άντε να πάρει καμία τσαντούλα μου, παπουτσάκια δε θα πάρει, γιατί ήδη με πέρασε στο νούμερο και με τον τρόπο, που ντύνομαι δεν πολυσυμφωνεί, οπότε δε θα δανειστεί ρούχα από εμένα, γιατί δεν πολυσυμφωνεί με τον τρόπο που ντύνομαι. Μου κάνει πάρα πολύ σκληρή κριτική, την ακούω, προσπαθώ όμως να της εξηγήσω ότι έχουμε ένα άλλο στιλ και ότι δε μπορούμε να ντυνόμαστε το ίδιο. Μου αρέσει που έχει όμως δική της προσωπικότητα», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

Η εξομολόγηση της Ζήνα για τον Γιώργο Λύρα

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά για τη σχέση της με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, αλλά και την ηλικιακή διαφορά τους.

Τον συνάντησα νωρίς ευτυχώς. Πριν 26 χρόνια. Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μία έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι.

Συζήσαμε γρήγορα και μετά από 4-4μιση χρόνια ήρθε και μου είπε: ως εδώ ήταν, εσύ δε γνωρίζεις τη λέξη “διεκδικώ”, δε γνωρίζεις τη φράση “ξέρω τι αξίζω”, οπότε άσε κάποιον άλλο να σου πάει το ταλέντο σου εκεί που πρέπει. Όταν τσακωνόμαστε, μου το κοπανάει: έχω δώσει όλη μου τη ζωή για σένα!» εξομολογήθηκε η Πέγκυ Ζήνα.