«Ο Λιάγκας & η Σκορδά είπαν: ''Δε θέλω το παιδί μου να γίνει γκέι!'' Εγώ είμαι ομοφοβικός;» - Τα νέα πυρά του Αχιλλέα Μπέου

«Εγώ λοιπόν είμαι λαϊκός άνθρωπος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή (3/11) ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε το παρόν στο πλατό της εκπομπής T-Live με τον Δήμαρχο Βόλου να απαντάει σε ερωτήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με δηλώσεις, που κατά καιρούς έχει κάνει και έχουν προκαλέσει σάλο.

Ένα λοιπόν ζήτημα, για το όποιο κατηγορήθηκε ο Δήμαρχος Βόλου ακόμα και από την ίδια του την κόρη είναι αυτό της ομοφοβίας, παρά το γεγονός, πως δηλώνει, ότι για παράδειγμα αποδέχεται την ομοφυλοφιλία.

Οι νέες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου περί ομοφυλοφιλίας

«Εγώ λοιπόν είμαι λαϊκός άνθρωπος, εξέφρασα την αντίθεσή μου με αυτά, που δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκη για εμένα έχει τελειώσει, το ξαναλέω δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους και καλά κάνουν και μάλιστα έχω πολλούς φίλους αλλά μέχρι εκεί, δεν δίνω συνέχεια.

Να σας πω κάτι; Το ίδιο πράγμα είπανε σε μία εκπομπή πριν από τρία χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ότι δεν θέλω το παιδί μου να γίνει γκέι. Εκεί δεν υπάρχει ομοφοβία; Σε εμένα υπάρχει; Είμαι ομοφοβικός; Το είπε δημόσια στην τηλεόραση ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά ότι το παιδί μου δεν θέλω να γίνει γκέι και δεν το είπε μία φορά αλλά 15 στην ίδια εκπομπή.

Εκεί δεν ήταν ομοφοβικοί ο Λιάγκας και η Σκορδά; Εγώ δεν είμαι να είστε σίγουρη για αυτό. Μπορούσα το είχα πει διαφορετικά να το είχα πει gay αντί για ομοφυλόφιλος και να μην είχε γίνει τίποτα. Δεν είχα όμως πρόθεση να θίξω τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Αν το παιδί μου θα έλεγε, ότι είναι gay θα το αγκάλιαζα πιο πολύ από όλα τα άλλα και θα το βοηθούσα. Τι σχέση έχει όμως αυτό;», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Η «επίθεσή» του στον Κασσελάκη

Οι πολίτες του Βόλου επέλεξαν να στηρίξουν για ακόμα μία πενταετία τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της νικητήριας ομιλίας του προέβη σε ένα παραλήρημα κατηγοριών και υβριστικών χαρακτηρισμών σε βάρος του νέου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο δήμαρχος της πόλης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας, πως «τα τελευταία σαράντα χρόνια, να μην πω παραπάνω, ποιοι κυβερνήσαν την Ελλάδα; Γιατροί και δικηγόροι. Αυτοί δε χρεοκοπήσαν την πατρίδα μας; Αυτοί δεν εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό;». Ταυτόχρονα, αφού εξαπόλυσε τα κατηγορώ στις περασμένες κυβερνήσεις, τις οποίες άλλοτε στήριζε και στηριζόταν ο πολιτικός, τώρα στις δηλώσεις του εναντιώνεται σε αυτές. «Κάποιοι δημοσιογράφοι που αντί να σταθούν στην ουσία, κάθονται και ασχολούνται, για να τρελέναιστε, με τον Κασσελάκη», μόλις έκανε αυτή την τοποθέτηση από κάτω ήδη το κοινό ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα.

«Ο οποίος τι είπε; Επειδή λέει εγώ δεν ξέρω, πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ με τα κανάλια που σε προβάλουνε, ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε που@τηδ@ς;», μετά από αυτό οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί γύρω του χειροκροτούσαν και τον επευφημούσαν. Ο δήμαρχος Βόλου κατέληξε «Ρε αυτή είναι η Ελλάδα;».