«Θα βγει καινούργια αρρώστια, θα λέμε είδα τον Λιάγκα, γράψε μου αναρρωτική» - Το ''καρφί'' του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον παρουσιαστή του Πρωινού

«Μου ανεβάζει την πίεση»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται στο προσκήνιο συχνά μέσα από την εκπομπή ''Πρωινό'', που παρουσιάζει με πολλές από τις δηλώσεις του να παρεξηγούνται και άλλες να βρίσκουν αποδέκτη και συμπαραστάτες.

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 (δείτε εδώ τι νούμερα κάνει η εκπομπή) σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον Λιάγκα: «Μου έχει απαγορεύσει ο καρδιολόγος να πάω στο Γιώργο Λιάγκα. Μου ανεβάζει την πίεση».

Η αιχμηρή ατάκα του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Θα βγει καινούργια αρρώστια, θα λέμε είδα τον Γιώργο Λιάγκα και θα λέμε γράψε μου μια αναρρωτική» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ταράχτηκε πολύ. Όχι ηρέμησε...Θα ανεβάσω και εγώ παλμούς σαν τον Μαυρίκιο», συνέχισε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Πληρώνεστε από τον ΑΝΤ1; Εμείς πληρωνόμαστε για να κάνουμε αυτή τη δουλειά»

«Έχουμε εδώ και την αποψούλα μας που εμείς θα τη λέμε όσο κι αν κάποιους τους ενοχλεί. Εμείς θα προσπαθούμε να λέμε αυτό που αισθανόμαστε και καθημερινά κρινόμαστε από τον κόσμο γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η υποκειμενική γνώμη του καθενός είναι η υποκειμενική γνώμη του καθενός. Όταν εγώ λέω κάτι, λέω τη γνώμη μου και κρίνομαι γι’ αυτήν. Κι ευτυχώς ακόμα στη Δημοκρατία, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του», συμπλήρωσε.

«Επίσης, χαίρομαι πάρα πολύ που έχει γίνει μία τηλεοπτική δημόσια διαβούλευση και βγαίνουν πάρα πολλά πρόσωπα που κόπτονται, που θέλουν να συναποφασίζουμε για το πώς θα είναι η σκαλέτα αυτής της εκπομπής. Βλέπω παλιούς τηλεαστέρες, νέους αστέρες, νεόκοπους, τα πάντα όλα και βγαίνουν και λένε για το πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε τον Κασσελάκη, πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε ενημέρωση και πόσο ψυχαγωγία σε αυτή την εκπομπή. Κύριοι συνάδελφοι που κόπτεστε, δεν καταλαβαίνω με ποια λογική; Πληρώνεστε από τον ΑΝΤ1; Εμείς πληρωνόμαστε για να κάνουμε αυτή τη δουλειά από τον ΑΝΤ1 κι αν έχουμε να δώσουμε κάπου λόγο, μόνο εκεί έχουμε να δώσουμε και στους τηλεθεατές που μας βλέπουν καθημερινά», είπε σε άλλο σημείο μιλώντας με τους συνεργάτες του.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια πρεμούρα πια για το πώς θα διαμορφωθεί η σκαλέτα αυτής της εκπομπής και τι θα παίζουμε πρώτο ή δεύτερο. Λίγο όπα που λέει και η νέα γενιά!», ολοκλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.