«Είναι λυπηρό να έχει πέσει ένας άνθρωπος σε αυτό το επίπεδο....» - Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Δεν θα αναφερθώ στην Φαίη και στην Καινούργιου για πολλά πράγματα που γνωρίζω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τα πυρά του κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και της Φαίης Σκορδά, εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος το μεσημέρι της Παρασκευής 3/11, στην εκπομπή T-Live, στην οποία ήταν καλεσμένος. Μάλιστα, ο δήμαρχος Βόλου σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε για αυτόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τις ρατσοστικές απόψεις του.

Πριν απο μερικές μέρες ο παρουσιαστής είχε σχολιάσει αιχμηρά τον Αχιλλέα Μπέο με αφορμή την επίσκεψή του στην Αφρική. «Ο κύριος Μπέος είχε πάει να τσεκάρει, επειδή είναι Ελληνόπουλα εκεί της ομογένειας, μην έχει μπει κανένα μαυράκι, για να μπορέσει να κρατήσει την καθαρότητα ως γνήσιος ρατσιστής. Ευχαριστώ πολύ, αστείο...Εγώ δεν δίνω συγχωροχάρτια σε ρατσιστές. Λέω ένα αστείο, το οποίο δυστυχώς ακουμπάει στην πραγματικότητα. Πάω να υπογραμμίσω όμως ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτά που δήλωσε.» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων (δείτε εδώ το βίντεο).

Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Πραγματικά ότι βλέπεις τον Μικρούτσικο και σε τέτοιες εκπομπές όπως της Σκορδάς και Καινούργιου. Δεν θα αναφερθώ στην Φαίη και στην Καινούργιου για πολλά πράγματα που γνωρίζω και για όταν ήρθε η Φαίη από το χωριό. Δεν θα αναφερθώ, αλλά θα πω ότι είναι κατάντια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που βρίσκεται στην εκπομπή της Καινούργιου. Δεν θα σχολιάσω της δηλώσεις του Μικρούτσικου, είναι λυπηρό να έχει πέσει ένας άνθρωπος σε αυτό το επίπεδο. Που είμαι εγώ και που είναι αυτοί. Τίποτα άλλο» ανέφερε για το θέμα αυτό ο Αχιλλέας Μπέος.

«Και να ήθελα να είμαι ρατσιστής δεν μπορώ να είμαι. Από το 1999 είμαι ιδιοκτήτης ομάδας και μέσα σε αυτές τις ομάδες έχουμε πολλούς έγχρωμους, θα το έλεγα, ποδοσφαιριστές κι είμαι δίπλα τους. Πολλοί από αυτούς με φωνάζουν πατέρα» είπε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

«Πολλές και όμορφες οι εντυπώσεις από το ολιγοήμερο ταξίδι μου στη Νότια Αφρική. Αναμφίβολα από τις κορυφαίες και η πλέον συγκινητική εμπειρία η επίσκεψή μας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο ελληνικό σχολείο στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου ο Κωνσταντίνος μετέφερε ήχους και χρώματα της πατρίδας σε Ελληνόπουλα ακόμη και τρίτης γενιάς μεταναστών αλλά και στα παιδιά γηγενών» έγραψε με αρφμή την επίσκεψή του στην Αφρική.

🇿🇦Πολλές και όμορφες οι εντυπώσεις από το ολιγοήμερο ταξίδι μου στη Νότια Αφρική. Αναμφίβολα από τις κορυφαίες και η...

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Monday, October 23, 2023