«Είναι σαν λατέρνα της Παλιάς Πλάκας...» - Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για το My style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Οι εκπομπές μόδας δεν εκπροσωπούν τη μόδα σε τίποτα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι σαν λατέρνα της Παλιάς Πλάκας...» - Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για το My style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Για το My style Rocks και τη Σοφία Χαζτηπαντελή, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 3/11, ο Λάκης Γαβαλάς, στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού. O σχεδιαστής εξέφρασε την απόψη του τόσο για τα ριάλιτι μόδας που προβάλλονται στην τηλεόραση όσο και για την ίδια την κριτή.

Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για το My style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Για το My Style Rocks, απάντησε: «Μερικές φορές το παρακολουθώ και στεναχωριέμαι γιατί κλαίνε όλα τα κορίτσια. Όλο λέω να πάω να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες, αυτές που είναι σαν ανεμιστήρας, αλλά που να παω με το δάκρυ θα ξεκολλήσουν. Ευτυχώς το βλέπω σπάνια. Οι εκπομπές μόδας δεν εκπροσωπούν τη μόδα σε τίποτα. Η μόδα δεν έχει χαζομάρες και κατινιές. Είναι περήφανη και περπατά κορδωτή. Δεν τους κάνει να γίνονται ψυχαναλυτές και να παθιάζονται με κάποιο κορίτσι ή να μισούν κάποιο άλλο. Αυτοί έχουν κάνει από ότι βλέπω κάτι σχόλια, να μισούν κάποια κορίτσια, τα οποία μπορεί στην κανονική τους ζωή να είναι εκπληκτικά, εκεί όμως είναι μαριονέτες κάποιου κόνσεπτ που δεν τις ευνοεί».

Δείτε επίσης: Με ταγέρ, λεοπάρ καπέλο και μεγάλα γυαλιά - Ο Γαβαλάς φωτογραφήθηκε ως γυναίκα στη μέση του δρόμου

«Η Χατζηπαντελή κάνει κινήσεις με τα νύχια της, με όλη αυτή τη διακόσμηση που βάζει πάνω της, που είναι σαν λατέρνα της Παλιάς Πλάκας και της πλάκας γενικότερα. Μπορεί να ήταν μία χειρονομία να δείξει το νύχι της, που το ένα μακρύτερο από το άλλο. Γιατί αν ήταν έτσι και την κρατάει η παραγωγή ακόμα μάλλον ο σταθμός, κάνει λάθος».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για το γάμο του

«Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια, νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός οικογενειάρχης αλλά δεν… έκατσε. Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος σαν μικρό παιδί που ήμουν, από τα 20 μέχρι τα 29 μου. Ήμασταν παιδιά και οι δυο να δημιουργηθούμε...», αποκάλυψε αρχικά.

«Μου είπαν κοινοί φίλοι τώρα προχθές ότι είναι σε ένα μέρος στην Τουρκία, που θέλω κι εγώ να πάω διακοπές. Εγώ ήμουν σε άλλη πόλη της Τουρκίας, δεν πρόλαβα να πάω να της κάνω έκπληξη. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω τα στοιχεία επαφής της τα τελευταία 10 χρόνια. Εννοείται ότι θα τη φλέρταρα πάλι, θα έκανα το χιούμορ που της έκανα παλιά. Καμιά φορά μου έλεγε "σταμάτα να είσαι παιδί"», εξομολογήθηκε για τη σχέση που έχουν κρατήσει σήμερα.

Για το λόγο που πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αποκάλυψε: «Ήρθα πίσω στην Ελλάδα και έπεσαν όλοι να με φάνε. Ήμουν 8-9 χρόνια σε Ιταλία-Γαλλία. Με του ήρθα εδώ και άρχισαν τα νεύρα, οι φωνές, μπαίνεις σε έναν άλλο ρυθμό. Μου ήρθε κάτι τρελό και αντιδρούσα και επάνω της και εκείνη τρόμαξε. Κάποια στιγμή πήραμε την απόφαση κοινή συναινέσει. Δεν σκέφτηκα μετά πάλι να παντρευτώ. Μετά μου άρεσαν και άλλα πράγματα».