Σε πελάγη ευτυχίας ο Παύλος Μαρινάκης - Αποκάλυψε το φύλο του παιδιού του με την πρώτη ανάρτηση από το μαιευτήριο

«Από σήμερα ζούμε για εσένα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
pavlosmarinakis - Instagram
pavlosmarinakis - Instagram

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή (3/11) για τη ζωή του Παύλου Μαρινάκη, καθώς ο πολιτικός έγινε πατέρας (δείτε εδώ) για πρώτη φορά σχεδόν τρία χρόνια από την ημέρα, που παντρεύτηκε την καλή του.

Προς το απόγευμα της ίδιας ημέρας, που έγιναν γνωστά τα ευχάριστα ο Παύλος Μαρινάκης αποφάσισε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από το μαιευτήριο.

Ο νέος μπαμπάς δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το χεράκι του παιδιού. Σε πρώτη φάση ο Μαρινάκης θέλησε να ευχαριστήσει τη σύζυγό του για ''δώρο'' αυτό, καθώς στη συνέχεια αποκάλυψε και το φύλο του μωρού.

Η πρώτη φωτογραφία από το νεογέννητο μωρό του Παύλου Μαρινάκη

«03.11.2023
Η καλύτερη ημέρα της ζωής μας. Από σήμερα ζούμε για εσένα.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα αλλά και την αγάπη μας για τη μαμά μας που μου έκανε το καλύτερο δώρο της ζωής μου.
Καλωσήρθες μπέμπη μας! #itsaboy», έγραψε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ποιος είναι ο Παύλος Μαρινάκης

Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε στην Πάτρα, στις12 Μαρτίου 1988 και είναι Έλληνας δικηγόρος και πολιτικό στέλεχος, που υπηρετεί ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Ιούνιο του 2023. Παράλληλα, είναι Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από το 2021. Διετέλεσε πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ), από το 2019 έως το 2022.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2010 εργάζεται σαν δικηγόρος με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο.

Ως φοιτητής δραστηριοποιήθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, στην οποία διετέλεσε υπεύθυνος. Στο Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ το 2016 εξελέγη στην πρώτη θέση της Κεντρικής Επιτροπής και έως το 2019 ήταν Αντιπρόεδρος[2] της Οργάνωσης. Στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τον Οκτώβριο του 2019 υπήρξε ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου, την υποψηφιότητα του οποίου υπέγραψε το 87% των σύνεδρων.

Πηγή: Βικιπαίδεια