«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι του χώρου. Είναι ένα...» - Τα αιχμηρά σχόλια της Ραμόνας Βλαντή για το μοντέλο

«Στο GNTM, παλιά, έλεγαν ότι τα μοντέλα δεν έπρεπε να έχουν κάνει τίποτα πάνω τους...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι του χώρου. Είναι ένα...» - Τα αιχμηρά σχόλια της Ραμόνας Βλαντή για το μοντέλο

Την Σοφία Χατζηπαντελή, σχολίασε η Ράμονα Βλαντή, σε συνέντευξη που έδωσε, το μεσημέρι της Παρασκευής 3/11, στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2. Η fashion expert αναφέρθηκε για τον ρόλο του μοντέλου ως κριτής τόσο στο My Style Rocks όσο και στο GNTM.

Τα αιχμηρά σχόλια της Ραμόνας Βλαντή για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν είναι του χώρου ούτε η Σοφία ούτε ο Σκουλός. Ο Δημήτρης Σκουλός είναι φωτογράφος, μπορεί να είναι εξαιρετικός στη δουλειά του, αλλά από styling δεν ξέρει», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή και συνέχισε:

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι του χώρου. Είναι ένα character. Ζούμε στην εποχή της συμπερίληψης και έχει καταφέρει, γιατί λόγω ύψους αν πήγαινε σε πρακτορείο δεν θα δούλευε ποτέ, με τα φρύδια αυτά και την ιδιαιτερότητα αυτή έχει καταφέρει να γίνει character. Μπράβο της. Δεν είναι μοντέλο. Το μοντέλο είναι ένας καθαρός καμβάς»

Δείτε επίσης: «Ταίζουμε και δίνουμε ψωμί σε κάποιους ανθρώπους που δεν αξίζουν...» - "Κόλαφος" η Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή

«Στο GNTM, παλιά, έλεγαν ότι τα μοντέλα δεν έπρεπε να έχουν κάνει τίποτα πάνω τους και πάει ένας κριτής που έχει κάνει πράγματα πάνω της, θεωρώ ότι δεν μπορεί να κρίνει και να αποφασίζει για τα μοντέλα. Για το My Style Rocks δεν μπορεί γιατί δεν ξέρει από μόδα και δεν το λέω μόνο εγώ, το λέει όλος ο κόσμος. Αυτά έχω πει. Δεν έχω πει τίποτα για τον χαρακτήρα της όπως έχει κάνει η ίδια» κατέληξε η Ραμόνα Βλαντή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η λαμπερή εμφάνιση της στο πλάτο του My Style Rocks

Μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή εμαφάνιση της Φαίης Σκοδρά, τη θέση του Δημήτρη Σκουλού πήρε η fashion expert, για να κρίνει σήμερα τις παίκτριες. «Θα είμαι αντικειμενική», δήλωσε στην αρχή.

Η Ραμόνα έκανε την είσοδό της με ένα λευκό ροζ σύνολο, συνδιασμένο με πέρλες και χρυσά αξεσουάρ. Μετά την πασαρέλα της ανέφερε: «Ένιωσα πολύ ωραία, είναι αγαπημένο παιχνίδι, το έχω πει πολλές φορές. Θυμήθηκα τη δεύτερη φορά που ήμουν κριτής. Θα είμαι αληθινή, όπως με ξέρει όλο ο κόσμος, αντικειμενική πάντα».

Δείτε εδώ το βίντεο: