Σιακαβάρα & Πλεύρης: Αχώριστοι και πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον - Εντυπωσίασε η Τζόρτζια με μακρύ μωβ φόρεμα στο πλευρό του δικηγόρου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σιακαβάρα & Πλεύρης: Αχώριστοι και πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον - Εντυπωσίασε η Τζόρτζια με μακρύ μωβ φόρεμα στο πλευρό του δικηγόρου

Η εβδομάδα μόδας συνεχίζεται και σήμερα, Σάββατο (4/11) στο Ζάππειο με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να δίνει το παρόν με την φωτογράφο μας Ιωάννα Βουτσή να εξασφαλίζει μεταξύ άλλων πλάνα και δηλώσεις από το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι.

Ο λόγος για την Τζόρτζια Σιακαβάρα και τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Πλεύρη με τη σχέση τους να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ τι απαντάει η γνωστή influencer στο ενδεχόμενο γάμου).

Στη νέα τους κοινή έξοδο και συγκεκριμένα στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια είδαμε τη Σιακαβάρα με νέο look στα μαλλιά της και ένα εντυπωσιακό φόρεμα στο χρώμα του μωβ με τον δικηγόρο να στέκει δίπλα της με καφέ κοστούμι.

Η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τον Τζόρτζια Σιακαβάρα στο Athens Fashion Week

«Είμαι ερωτευμένος, δεν το βλέπετε;»

«Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί», είπε αρχικά και σε ερώτηση εάν νιώθει ερωτευμένος, απάντησε: «Δεν το βλέπετε;». Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να παντρευτεί με την καλή του, ξεκαθάρισε: «Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ, αλλά αν κάνω γάμο, θα κάνω οπωσδήποτε θρησκευτικό».

«Είμαι ανανεωμένος, έγινα 20 χρονών, ζω μία περίοδο που είμαι πολύ ευτυχής», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψε: «Τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται για τη σχέση μου με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, ούτε εγώ ενδιαφέρομαι να μάθουν τα παιδιά μου τι θα κάνω» και δήλωσε για την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι: «Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή, ήταν πολύ καλή σε αυτό που είδα. Ήταν πρώτη φορά που την είδα» (δείτε εδώ το δώρο που της έκανε στο καμαρίνι).

«Δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικία. Αυτή είναι η αλήθεια και η αλήθεια δεν με ενοχλεί ποτέ, άλλα με ενοχλούν, αλλά δεν τους θεωρώ εχθρούς μου. Νομικά δεν πρόκειται να στραφώ, αλλά θα στείλω απλά ένα εξώδικο σε γνωστό τηλεπαρουσιαστή, γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ και με κατηγορεί», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.