Αγνώριστη η Μαρία Σολωμού πριν από 30 χρόνια με φαρδιά ρούχα και έντονα φρύδια - Φωτογραφίες από την περίοδο του Λυκείου

Διατηρεί το ίδιο νεανικό στυλ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν το βράδυ της Παρασκευής (3/11) για τη Μαρία Σολωμού, η οποία είχε reunion με τους παλιούς της συμμαθητές από το Λύκειο Παλαιού Ψυχικού, που είχε φοιτήσει στα εφηβικά της χρόνια.

Όπως είδαμε από τις δημοσιεύσεις της ηθοποιού στο instagram, η χαρά της ήταν μεγάλη, που συνάντησε ξανά αγαπημένα της πρόσωπα από μια πιο ανέμελη περίοδο της ζωής, με μερικούς να έχει ακόμα και σήμερα δεμένη σχέση.

Οι φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού πριν από 30 χρόνια με τους συμμαθητές της

Στα insta stories της Μαρίας Σολωμού μάλιστα παρατηρήσαμε φωτογραφίες με τους συμμαθητές της από την περίοδο του σχολείου με τους ίδιους ανθρώπους να ποζάρουν στο σήμερα, σχεδόν με τις ίδιες πόζες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ηθοποιός έχει μείνει ίδια! (δείτε την εδώ στη θάλασσα με μαγιό).

Σολωμού - συμαθητής

Σολωμού  - Συμμαθήτριες

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για τη σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου

Τα podcast της Μαρίας Σολωμού στο Pod.gr και όσα λέει μέσα από τα γράμματα, που της στέλνουν γίνονται πολύ συχνά θέμα συζήτησης με την ηθοποιό να δίνει στη δημοσιότητα άγνωστα κομμάτια από την προσωπική της ζωή.

Πρόσφατα λοιπόν, μετά από ένα γράμμα, που διάβασε αποκάλυψε ονομαστικά έναν από τους πιο μεγάλους έρωτες της ζωή της, με το εν λόγω απόσπασμα να προβάλλεται την Παρασκευή (6/10) στο Πρωινό.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στους άνδρες, που πέρασαν από τη ζωή της, την άγνωστη σχέση της, που κράτησε 3,5 χρόνια αλλά και τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του παιδιού της, τον Μάριο Αθανασίου (δείτε εδώ σε πόσους μήνες σχέσης έκαναν παιδί).