«Αν εκεί στα κανάλια ασχολιόσασταν λίγο παραπάνω με σοβαρά προβλήματα...» - Ξέσπασε δημόσια η Δήμητρα Αλεξάνδράκη

«Η μόνη που μου απάντησε ως ώρα είναι η...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν εκεί στα κανάλια ασχολιόσασταν λίγο παραπάνω με σοβαρά προβλήματα...» - Ξέσπασε δημόσια η Δήμητρα Αλεξάνδράκη

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη το Σάββατο 4/11, καθώς βρέθηκε σε ένα από τα έργα της κυβέρνησης για τη δημιουργία σχολείου, το οποίο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η ίδια ξέσπασε, καθώς δεν αντέχει στη σκέψη πως μικρά παιδιά κάνουν μαθήματα σε κοντέινερ τόσο καιρό ενώ τα έργα θα μπορούσαν να προχωρήσουν πολύ νωρίτερα.

Μάλιστα, έκανε ταγκ πολλούς δημοσιογράφους και κανάλια, ώστε να ενημερωθούν για το γεγονός αυτό, διότι θεωρεί πως συνήθως ασχολούνται με τις προσωπικές ζωές των διάσημων, μπαίνοντας σε αχρείαστες λεπτομέρειες, ενώ υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Αποκάλυψε και το όνομα της μοναδικής παρουσιάστριας που της απάντησε μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης: «Πήγα έκανα και τεστ» - Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις φήμες εγκυμοσύνης

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξάνδράκη

«6.705.000 ευρώ! Γι' αυτό τσαντίζομαι», φώναζε.

Και σημείωσε: «Ντροπή να κάνουν μαθήματα παιδιά δημοτικού σε κοντέινερ με ελενίτ! Κρύο ζέστη και χίλια δύο... Πέρυσι το έβαψαν, δηλαδή ήθελε 1 χρόνο να στεγνώσει;».

«Αν εκεί στα κανάλια ασχολιόσασταν λίγο παραπάνω με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης του κόσμου, ίσως αυτά τα έργα να είχαν τελειώσει κάποια στιγμή. Από το να ασχολείστε με το τι χρώμα σεντόνια έχει στο κρεβάτι του ο καθένας!», πρόσθεσε έπειτα.

«Στο βίντεο που έκανα τάγκαρα όλα τα κανάλια και αρκετούς παρουσιαστές. Ο μόνος που δεν με άφηνε να τον ταγκάρω είναι ο Γιώργος Λιάγκας, που εγώ τον συμπαθώ πάρα μα πάρα πολύ. Η μόνη που μου απάντησε ως ώρα είναι η Κατερίνα Καινούργιου και την ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ και μου είπε κιόλας ότι θα το ψάξει. Δεν θέλω να κάνετε repost αυτό που σας τάγκαρα, σας ζητάω απλά να το δείτε, τίποτα άλλο, ψάξτε το. Δεν θέλω καν να με αναφέρετε κάπου, γιατί δεν αφορά εμένα, αφορά αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν φωνή», κατέληξε.