«Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσε μία υπόσταση...» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι με την απάντηση της Χρηστίδου στον Light

Μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του τράπερ για την εκπομπή του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσε μία υπόσταση...» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι με την απάντηση της Χρηστίδου στον Light

Ο Light αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας της κόντρας του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αφού ανταλλάσσουν πυρά δημόσια μέσα από τις δηλώσεις τους στις κάμερες και στα κανάλια (δείτε εδώ τα τελευταία σχόλια και τις απαντήσεις τους).

Ο τράπερ, ωστόσο, ξεκίνησε νέα διαμάχη, αφού τα έβαλε και με την εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ γιατί). Την Κυριακή 5/11, λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να του απαντήσει, χωρίς να συνεχίζει την κόντρα, αλλά ευχαριστώντας τον.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο ξέσπασμα του Light κατά του Χαμογέλα και Πάλι

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως βρισκόταν σε halloween party και έβαφε τα παιδιά της και τους φίλους τους όταν χτύπησε το τηλέφωνό της με την συνεργάτιδά της να της λέει: «Μας κράζει ο Light». Από τη στιγμή που οι γιοι της, λοιπόν, άκουσαν τι συνέβη, άλλαξε η συμπεριφορά τους απέναντί της, ήταν σαν να ανέβηκε στα μάτια τους.

«Ακούνε τα 15χρονα και ξαφνικά ασχολούνται μαζί μου και μου λέει ο γιος μου "μαμά σε κράζει ο Light;". Βλέπω ότι αυτό μου δίνει μία αβάντα στα 15χρονα και λέω "ναι, βεβαίως, με κράζει ο Light". Αρχίζουν και ψάχνουν όλα στα κινητά τους που το ανέβασε. Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί πραγματικά στο δικό μου παιδί μου έδωσε μία υπόσταση, δεν με έβλεπε μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόλου και τώρα που έχω beef με τον Light έχω ανέβει στα μάτια του», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του, ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει αναφορά στο γεγονός πως ο Light τους κατηγορεί πως διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του λόγο μοντάζ της παραγωγής τους, γι' αυτό και τα ανέφερε όλα, ερωτώμενη τι είναι τελικά αυτό που άλλαξε.

Ο Νίκος Συρίγος, έπειτα, πήρε τον λόγο και δεν κρατήθηκε, βάζοντάς τα με τον τράπερ, λέγοντας: «Είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης».

Γι' αυτό, μάλιστα, παρενέβη τηλεφωνικά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.