«Δεν με αφορούν αυτές οι αντιδράσεις! Και να ήταν προκλητικό...» - Η Κλέλια Ανδριολάτου αποστόμωσε όσους την ''έκραξαν'' για την topless φωτογραφία της

«Είχα βγάλει και άλλη, αυτή δεν την είδαν;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν με αφορούν αυτές οι αντιδράσεις! Και να ήταν προκλητικό...» - Η Κλέλια Ανδριολάτου αποστόμωσε όσους την ''έκραξαν'' για την topless φωτογραφία της

Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν καλεσμένη την Κυριακή (5/11) στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με την ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά για το κομμάτι της ηθοποιίας και την πολύ μεγάλη επιτυχία, που έχει κάνει το Maestro, στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε μετά από ερώτηση, που δέχτηκε σε μία φωτογραφία, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχολιάστηκε έντονα και αρκετά αρντητικά από χρήστες (δείτε εδώ).

Η Κλέλια Ανδριολάτου νιώθοντας άνετα και ελεύθερα με το σώμα της αποφάσισε να φωτογραφηθεί χωρίς στηθόδεσμό κάτι, που για πολλούς θεωρήθηκε, ανήθικο και πολλά άλλα με την Κλέλια Ανδριολάτου να παρουσιάζει μια πολύ πιο ελέυθερη λογική πίσω από τη φωτογραφία της.

Οι δηλώσεις της Κλέλιας Ανριολάτου για την φωτογραφία της που σχολιάστηκε

«Είχα βγάλει και άλλη, αυτή δεν την είδαν; Δεν ήταν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό αυτή η φωτογραφία, απλά ήθελα να την βγάλω τη φωτογραφία και την έβγαλα και την ανέβασα. Δηλαδή αυτά τα σχόλια, τα οποία δέχθηκα, είναι μια αντίδραση κάποιων ανθρώπων, που εγώ δεν την καταλαβαίνω, γιατί δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αυτή η φωτογραφία είναι προκλητική, οπότε εγώ να πω στον εαυτό μου α, μην την ανεβάσεις. Δεν σκέφτομαι έτσι.

Ήταν μια αυθόρμητη φωτογραφία και επειδή έχω ξαναβγάλει άλλη μία, σε μια λίμνη που έκανα μια γέφυρα, μου φάνηκε πολύ art. Η αισθητική μου είναι πιο κοντά σε αυτό το πράγμα παρά να είναι προκλητικό κάτι. Και να ήταν προκλητικό για κάποιον, ή μια γυναίκα να θέλει να ανεβάσει κάτι, πάλι δεν το θεωρώ κακό. Δεν με αφορούν αυτές οι αντιδράσεις. Άμα σε κάποιον δεν αρέσει αυτό που ανεβάζω, απλά ας μην με ακολουθεί.

Τέτοια σχόλια με επηρεάζουν σε πιο ιδεολογικό κομμάτι, δηλαδή δε θα στεναχωρηθώ τόσο, θα σκεφτώ γιατί μια κοπέλα να γράψει αυτό το πράγμα; Δεν θα ήθελε και αυτή να νιώθει κι αυτή ελεύθερη με το σώμα της; Υπάρχει μία απόσταση από τους ανθρώπους, που δεν την καταλαβαίνω, δηλαδή όλοι ελέυθεροι δε θέλουμε να είμαστε;», είπε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Πως διατηρείται κάτω από 60 κιλά

Do

Τρώει τα πάντα με μέτρο για να μη νιώθει στέρηση και κατ' επέκταση να μην πέφτει με τα μούτρα σε ανθυγιεινές απολαύσεις.

Don't
To πρωί αποφεύγει τυριά, τοστ και επεξεργασμένα τρόφιμα, επιλέγοντας συνήθως μπάρες δημητριακών που τη χορταίνουν και της χαρίζουν έξτρα ενέργεια.

Και μιας και μιλάμε για την πρωταγωνίστρια του Maestro... Πάμε και στον δημιουργό αυτού!

Η επιτυχία του “Μaestro” (δείτε εδώ ένα σούπερ spoil για την δεύτερη σεζόν) τον έχει κάνει να τρέχει ασταμάτητα και... κιλό να μη βάζει πάνω του – και δικαίως! Ο Χριστόφορος αγαπά να μαγειρεύει για τους φίλους του, που μαζεύονται τα καλοκαίρια στους Παξούς, όπως έκανε και με το καστ πέρυσι στα διαλείμματα των γυρισμάτων, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα του από τη βεράντα του σπιτιού του.

Do
Του αρέσει το καλό φαγητό, επιλέγοντας υγιεινά πιάτα, αλλά δίνει βαρύτητα, όπως έχει παραδεχτεί, στον ποιοτικό ύπνο, που συνδέεται άμεσα με την καλή υγεία και τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού.

Don't
Γλυκατζής από τη φύση του, θα μπορούσε να τρώει ασταμάτητα ό,τι υπάρχει στη βιτρίνα ενός ζαχαροπλαστείου, ωστόσο αποφεύγει όσο μπορεί τους πειρασμούς, εφαρμόζοντας το... σοφό “φάτε μάτια ψάρια”!