Επικρατεί το λευκό, πολύχρωμα λουλούδια, κορνίζες με τον Τόλη και κλασάτα φωτιστικά - Το σπίτι που έζησε η Γκερέκου με τον Βοσκόπουλο

Σήμερα μένει εκεί με την κόρη της, Μαρία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Instagram
NDP - Instagram

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου συνεχίζουν την καθημερινότητα τους - μετά τον χαμό του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου - καθώς η ζωή πηγαίνει μπροστά με την κάθε μια να κάνει πράγματα, που την ευχαριστούν.

Μαμά και κόρη μένουν στην ίδια οικεία και μάλιστα μέσα από φωτογραφίες, που δημοσιεύει στο instagram η ηθοποιός βλέπουμε να διαθέτει ένα πολύ όμορφο και γεμάτο φινέτσα σπίτι με το λευκό να επικρατεί σε πολλά σημεία.

Όπως βλέπουμε, οι κορνίζες με τον αγαπημένο τους Τόλη επικρατούν στα έπιπλα, καθώς στους τοίχους υπάρχουν κρεμασμένοι πίνακες Τα λουλούδια είναι κάτι, που δίνει χρώμα στο υπόλοιπο σπίτι, που κατά άλλα έχει γήινους τόνους.

Δείτε επίσης: «Όλη η περιουσία του Τόλη...» - Η αποκάλυψη της Άντζελας Γκερέκου τον γάμο της με τον Βοσκόπουλο

Το σπίτι που μένει η Άντζελα Γκερέκου

Η αναφορά της Άντζελας Γκερέκου για την οικογένειά της με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’ αυτά, αλλά μία είναι η συνταγή και το συστατικό, αληθινή αγάπη. Όταν υπάρχει λοιπόν, αυτό και έχεις μεγαλώσει κι εσύ με αγάπη και μπορείς να δώσεις αγάπη, τότε όλα και επουλώνονται και αντιμετωπίζονται γιατί γίνεσαι ομάδα. Ένα μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, ο Τόλης, ως άνθρωπος, είχε πολύ μεγάλη ανάγκη και ήταν το ζητούμενο στη ζωή του, να ζει σε μια οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης. Όταν, λοιπόν, τη βρήκε αυτή την οικογένεια, πιστεύω, θεωρώ, το έχω ζήσει, ένιωσε ότι ήταν γεμάτος από αυτή την ουσία που ήθελε στη ζωή του», είπε η Άντζελα Γκερέκου.