Η πολύχρονη σχέση της Νάντιας Μπουλέ με τον Γιώργο Ισαάκ - Ο λόγος που δεν παντρεύεται με τον πατέρα της κόρης της

«Έχω πρόβλημα το ξέρω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νάντια Μπουλέ παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή (5/11) με την ίδια να μιλάει μεταξύ άλλων για την κόρη της, τον σύντροφό της, αλλά και τα πιο κακεντρεχή σχόλια, που έχει ακούσει (δείτε εδώ).

Να θυμίσουμε εδώ, πως η Μπουλέ διατηρεί εδώ και χρόνια σχέση ζωής με τον τον θεατρικό παραγωγό Γιώργο Ισαάκ, με τον οποίο μάλιστα απέκτησαν πριν από λίγα χρόνια και το πρώτο τους παιδάκι την μικρή Σεμέλη.

Το ζευγάρι έχει μια ευτυχισμένη κοινή ζωή, ωστόσο δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Νάντια Μπουλέ να εξηγεί, γιατί δεν έχουν παντρευτεί μέχρι σήμερα, αλλά και εάν είναι στις μελλοντικές βλέψεις τους ένα μυστήριο.

Ο λόγος που η Νάντια Μπουλέ δεν έχει παντρευτεί ακόμα

«Στην προσωπική μου ζωή έχω ανάγκη από πολύ μεγάλη σταθερότητα, έχω ανάγκη να μην αλλάζουν τα πράγματα, ποτέ σε καμία μου σχέση δεν έχω πιστέψει ποτέ σε κάτι παραμυθένιο. Αυτό που ζω τώρα είναι εξαιρετικό, είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη, είμαι με έναν άνθρωπο, που τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω ένα παιδάκι που λατρεύω και θα ήθελα πολύ να είμαστε έτσι καλά, αλλά δεν νιώθω, ότι ζω κάτι, που είναι κάτι που είναι ή που θα μείνει παραμυθένιο.

Ο γάμος δεν είνια κάτι, που επιθυμούσα ποτέ και ευτυχώς ούτε ο σύντροφός μου, οπότε σε αυτό συμφωνήσαμε δεν είχαμε ποτέ θέμα. Αν αυτό το πάρτι, το παραδοσιακό είναι κάτι, εσένα σου δίνει μέσα σου ή στην οικογένειά σου, στη δική μας την περίπτωση δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο και δεν ήταν ούτε στις επιθυμίες των οικογενειών μας, ούτε στις δικές μας. Απλά εγώ όταν ακούω γάμος, σκέφτομαι κατευθείαν διαζύγια, έχω πρόβλημα το ξέρω και δεν το επιθυμώ για κανέναν. Η λέξη του γάμου μου εμένα μου προκαλεί ένα πωπω, θα τρέχουν στα δικαστήρια να χωρίσουνε», είπε η Νάντια Μπουλέ.

Η πρώτη μέρα της κόρης της στον παδικό σταθμό

«Πρώτη ημέρα στον παιδικό και το στομάχι μου είναι κόμπος από τα πιο ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά για το νέο ξεκίνημα και συγκίνηση για τα πρώτα βήματα ανεξαρτησίας της. Τα παιδιά σε κάνουν να συνειδητοποιείς το πέρασμα του χρόνου πιο ανάγλυφα από οτιδήποτε άλλο. Μικρά ανθρωπάκια που ανοίγουν τα φτερά του κάθε μέρα και περισσότερο. Πέτα, αγάπη μου μεγάλη!», είχε γράψει η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ κόρη

Instagram / Νάντια Μπουλέ