«Ξεκίνησε με μια αρνητική κατάσταση με τον θάνατο από...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Ηλία Βρεττού για το τροχαίο του

«Αν κάποιος μας φθονεί ή μας κακομελετάει εμείς ας του στείλουμε αγάπη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξεκίνησε με μια αρνητική κατάσταση με τον θάνατο από...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Ηλία Βρεττού για το τροχαίο του

Από θαύμα σώθηκε ο Ηλίας Βρεττός μετά από ένα τροχαίο που είχε το βράδυ της Παρασκευής 3/11 με την μηχανή του στην περιοχή της Γλυφάδας. Όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτησης του, ανέφερε πως ένα αυτοκίνητο εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω του, να κάνει κωλοτούμπες από πάνω του και να "σκάσει" στο έδαφος.

Σχετικά με την υγεία του, την έβγαλε με μώλωπες και γρατζουνιές αλλά και πόνο από το τράνταγμα. Από την άλλη η μηχανή του διαλύθηκε (δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου).

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ακόμη μια ανάρτηση, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη που του έδειξε.

Η νέα ανάρτηση του Ηλία Βρεττού για το τροχαίο του

«Αυτό που μένει από μια δυσάρεστη στιγμή, σαν την προχθεσινή με το τρακάρισμα που είχα με τη μηχανή μου και αυτό που πάντα θέλω να κρατάω, είναι τα θετικά. Τα θετικά είναι ότι εισέπραξα για μια ακόμα φορά τεράστια αγάπη από όλους εσάς, από τα χιλιάδες μηνύματα που μου στείλατε φίλοι γνωστοί, άγνωστοι. Πραγματικά έλαβα τεράστια θετικότητα και μου ήρθε μια ιδέα μέσα από όλο αυτό. Επειδή όλοι μας βιώνουμε αρνητικές στιγμές και επειδή υπάρχει πολύ έντονα γύρω μας το μάτι και η γλωσσοφαγιά, όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα που εγώ πιστεύω πολύ σε αυτά, και επειδή τρίτωσε το κακό χθες έχω να σας πω.

Ξεκίνησε με μια αρνητική κατάσταση με τον θάνατο από το σκυλάκι μας, στη συνέχεια τράκαρα με το αμάξι που αυτό δεν το έχω πει ποτέ, ήρθε και το τρακάρισμα με την μηχανή και τρίτωσε όλο αυτό. Είχα μια ιδέα γιατί μ’ αρέσει πάντα να πρεσβεύω την αγάπη και να απαντάω με θετικότητα. Και εγώ και εσείς, είμαι σίγουρος. Κάτω από αυτό το βίντεο, όποιος θέλει να διώξει μακριά του την αρνητικότητα και οτιδήποτε το τοξικό υπάρχει, αφήστε ένα σχόλιο ή μια καρδούλα ή γράψτε έναν καλό λόγο και με αυτό τον τρόπο βοηθήστε το καλό να νικήσει το κακό. Ότι κι αν είναι αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο του ο Ηλίας Βρεττός.

Ενώ, στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Έψαχνα να βρω ένα τρόπο να συγκεντρώσω κάπως, κάπου, την άπειρη αγάπη που μου στείλατε δύο μέρες τώρα…
Πάμε να αφήσουμε comments αγάπης κάτω από αυτό το βίντεο γιατί μόνο η αγάπη μπορεί να διώξει μακριά όλα τα κακά!
Αν κάποιος μας φθονεί ή μας κακομελετάει εμείς ας του στείλουμε αγάπη, με την ευχή, αυτή να τον γιατρέψει και εκείνον!
Ας είναι η σημερινή ημέρα η αρχή μιας φωτεινής περιόδου για όλους μας, όπου το καλό θα νικάει το κακό και η θετικότητα θα εξουδετερώνει την τοξικότητα.
Έχω πολύ ανάγκη σήμερα, εδώ, να δω όλους τους αγαπημένους φίλους μου να εκφράζονται μόνο θετικά για να περάσουμε το μήνυμα.
Όσο πιο πολλά τα comments, τόσο πιο δυνατό το μήνυμα, γιατί αυτό το post θα το αφήσω εδώ για να έχουμε παρέα κάτι να θυμόμαστε…
Να σας έχει ο Θεός όλους καλά!
Σας αγαπώ!
ΗΒ».