«Δεν μπορεί να είσαι μαμά και να ντύνεσαι τόσο...» - Ξεσηκωμός με το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη

«Tο ντύσιμο σε πείραξε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν μπορεί να είσαι μαμά και να ντύνεσαι τόσο...» - Ξεσηκωμός με το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Τούνη ακούει και διαβάζει τέτοιου είδους σχόλια στα social media, άλλωστε με 1 εκατομμύριο followers σίγουρα ασχολείται πολύς κόσμος μαζί της. Ούτε, βέβαια, είναι η πρώτη φορά που απαντά, η ειλικρίνεια και αμεσότητά της άλλωστε είναι κάποια από αυτά που κέρδισαν το κοινό και την έκαναν τόσο αγαπητή.

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί πριν 9 περίπου μήνες να έγινε μαμά αλλά δεν ξέχασε δευτερόλεπτο ότι ταυτόχρονα με αυτό τον ρόλο, έχει κι έναν εξίσου σημαντικό, αυτόν της γυναίκας και συντρόφου και δεν χάνει ευκαιρία να αναδεικνύει την θηλυκότητά της σε κάθε της εμφάνιση. Τα κοντά μπλουζάκια/φορέματα, το σέξι βάψιμο, τα μακριά μαλλιά αλλά και οι πόζες της στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media γίνονται συχνά θέμα συζήτησης οπότε η Ιωάννα μέσα από ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok θέλησε να απαντήσει επιτέλους στην φράση «Δεν μπορείς να είσαι μαμά και να ντύνεσαι τόσο σέξι», με... έναν σέξι τρόπο! Χορεύοντας και φορώντας κοντό μπλουζάκι, από το οποίο διαγράφονται και οι κοιλιακοί που φαίνεται να επανέρχονται στην θέση τους λίγους μήνες μετά την γέννα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν καταιγιστικά με κάποια από αυτά να αναφέρουν χαρακτηριστικά «Μωρέ ας είχα εγώ την κορμάρα σου και σου έλεγα!!!», «Δειξτους πως γίνεται», «Θεέ μου τόσο όμορφη». Βέβαια υπήρχε και η άλλη πλευρά του... «το ντύσιμο σε πείραξε», «ποια είναι μαμά;»

Τα 7 υλικά που περιέχει το απολαυστικό bowl της Τούνη για instagraμικό κορμί

Ένα, επίσης πρόσφατο μήνυμα, που πέρασε η Ιωάννα Τούνη ήταν αυτό με τα ψεύτικα σώματα, που βλέπουμε στα social media με την ίδια να ποζάρει με και χωρίς φίλτρα, σε στημένες και πιο αυθόρμητες πόζες (δείτε εδώ).

Την Παρασκευή 4/8, λοιπόν, η Ιωάννα έκανε άλλη μια αποκάλυψη, δείχνοντας ένα διατροφικό της tip μετά το γυμναστήριο για να ξέρεις και εσύ τι περιέχουν αυτά τα υγιεινά και απολαυστικά bowls, που συχνά μας δείχνει η Τούνη στα stories της.

  • Αβοκάντο
  • Κακάο
  • Μέλι
  • Κακάο
  • Καρύδα
  • Blueberries
  • Σταγόνες σοκολάτας

Τούνη γεύμα