«Πήγα σπίτι και την τύλιξα με το σεντόνι! Ήταν σαν να... » - Η συγκινητική εξομολόγηση της Πένυς Μπαλτατζή για το θάνατο της μητέρας της

"Λύγισε" μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε μια βαθιά εξομολόγηση προχώρησε, το πρωί της Κυριακής 5/11, η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπή I Love ΣουΚου, για τη σχέση μου είχε με την μητέρα της ενώ περιέγραψε και τα συναισθήματα της όταν αυτή "'εφυγε" από τη ζωή.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Πέννυς Μπαλτατζή για τη μητέρα της

«Τότε δεν ήταν η ώρα μου να καταλάβω... Έχω μου μία πολύ μεγάλη συγχώρεση για τη μητέρα μου. Θυμάμαι αλλά δεν μπορώ να της κρατλησω τίποτα απ' όσα έχει κάνει ή έχει πει. Θα ήταν πολύ άδικο. Δεν μπορούσε η ίδια να αντιμετωπίσει τον εαυτό της, τότε όμως δεν ήταν η ώρα μου να το αντιληφθώ. Είχα πολύ θυμό για τη μητέρα μου, θυμάμαι πράγματα που έλεγε και έκανε αλλά θα ήταν άδικο να την κατηγορήσω», παραδέχεται η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε επίσης: «Ένιωθα πολύ ανήμπορη! Με διέλυσε...» - Η εξομολόγηση της Πέννυ Μπαλτατζή για τις αποβολές που είχε

«Αν μου έλεγες 22-23 χρονών "η μητέρα σου πέθανε", θα σου έλεγα: εντάξει, και; Έφευγα από το σπίτι, με έψαχνε, με έπαιρνε τηλέφωνο και της απαντούσα μετά από 3 μέρες, ήμουν σκληρή» περιγράφει η τραγουδίστρια στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Η μαμά μου ήταν άρρωστη και πήρα μεγάλη ανακούφιση όταν "έφυγε". Ευτυχώς λυτρώθηκε και πραγματικά ήμουν πολύ καλά. Φαντάσου ότι το επόμενο βράδυ έπαιζα, πήγα στο live μου, πήγα σπίτι και την τύλιξα εγώ με το σεντόνι. Ήταν σαν να έφυγε από μέσα μου ένα πολύ μεγάλο βάρος», εξομολογείται αμέσως μετά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Τέλος, σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στη μητέρα της εάν είχε τη δυνατότητα να της μιλήσει σήμερα, η Πέννυ Μπαλτατζή συγκινημένη απαντά: «Θα της έλεγα: μαμά, πετάς εκεί που είσαι; Της άρεσε πολύ να βλέπει τον εαυτό της στον ύπνο της να πετάει. Μακάρι να πετάει εκεί που είναι, της το εύχομαι».

Δείτε εδώ το βίντεο: