Αυτή την είδηση περίμενε πολύς κόσμος: Εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Καρρά

Η αποκάλυψη του Ζαφείρη Μελά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ακόμη ένας φίλος του Βασίλη Καρρά, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. Ο λόγος για τον Ζαφείλη Μελά, ο οποίος αναφέρθηκε στην στενή φιλική σχέση που έχουν.

Η εξομολόγηση του Ζαφείλη Μελά για την υγεία του Βασίλη Καρρά

«Είναι πάρα πολύ καλά. Μιλήσαμε πριν από μερικές μέρες. Καλά είναι, μια χαρά είναι, επιβιώνει», ανέφερε αρχικά σχετικά με την κατάσταση του, έπειτα από σχετική ερώτηση που του έκανε η δημοσιογράφος.

Σχετικά με τα τραγούδια του, που ξέρει ακόμη και η νεολαία, είπε: «Κοίταξε, υπάρχει ακόμα μια μερίδα ανθρώπων που ακούνε λαϊκό τραγούδι και αυτό είναι χαρά για εμάς. Κάποτε πήγανε να μας εξαφανίσουν, αλλά δεν πτοούμαστε, πάμε πολύ καλά».

Δείτε επίσης: «Έχει χάσει κιλά, είχε τα μαλλιά του...» - Η διαφορετική εικόνα του αγαπημένου τραγουδιστή

Ζαφείρης Μελάς

Το νέο του τραγούδι

Ο Βασίλης Καρράς μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα μέσα από την περιπέτεια της υγείας του, καθώς νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τη γυναίκα και την κόρη του.

Ευτυχώς πρώτα από όλα για τον καλλιτέχνη και ύστερα για όσους τον θαυμάζουν, οι εξελίξεις με την υγεία του είναι θετικές και έτσι ο Βασίλης Καρράς πήρε εξιτήριο και είναι σπίτι του, με τα καλύτερα να είναι μπροστά του.

Δείτε επίσης: Fame Story: «Καλησπέρα και καλή βραδιά» - Το τηλεφώνημα "έκπληξη" του Βασίλη Καρρά στον αέρα του STAR

Ο καλλιτέχνης πριν νοσηλευτεί είχε ετοιμάσει την δημιουργία νέου δίσκου, καθώς είχε γυριστεί και video clip για το κομμάτι του ''Χύμα στο Κύμα''. Η πρώτη παρουσίαση έγινε την Παρασκευή (20/10) στο Fame Story με το κοινό να το καταχειροκροτάει.