«Μα τι είναι αυτό τώρα; Είναι δυνατόν να δημιουργείς αυτή την...» - Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη Βάσω Λασκαράκη

«Όταν εγώ λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τις ερωτήσεις που έκανε η Βάσω Λασκαράκη στην Κατερίνα Καραβάτου, στην εκπομπή της The Break σχολίασε, το πρωί της Δευτέρας 6/11 η Αφροδίτη Γραμμέλη, μετά τη προβολή αποσπάματος της συνέντευξης από το Mega Καλημέρα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μεταξύ άλλων τόνισε ότι το γεγονός ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να παίρνουν συνεντεύξεις και ότι η ερώτησή της δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό. «Έχεις καταφέρει να λένε για εσένα ότι είσαι από τα πιο καλά παιδιά, το έχω ακούσει και εγώ. Πως πιστεύεις ότι το έχεις κρατήσει όλο αυτό;» ήταν μια από τις ερωτήσεις που σχολιάστηκε έντονα στον αέρα της εκπομπής του Mega.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη:

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη Βάσω Λασκαράκη

«Όταν εγώ λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά. Διότι δεν μπορείς σε μια συνέντευξη να πηγαίνεις, να έχεις απέναντί σου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει την πορεία της Κατερίνας και να τοποθετείσαι στην ερώτηση και να δίνεις και την απάντηση. "Είσαι καλό παιδί, πες μας γι’ αυτό". είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήξερα ότι η Βάσω Λασκαράκη είχε πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και για αυτό..»

«Μα, τι είναι αυτό τώρα; Είναι δυνατόν να δημιουργείς αυτή την οικειότητα στη συνέντευξη, να δοξάζεις τον καλεσμένο σου και να κάνεις μια νερόβραστη κουβέντα, "τι καλή που είσαι, εσύ είσαι πιο καλή...". Εγώ αυτά δεν τα μπορώ, με συγχωρείτε» πρόσθεσε.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Αυτό τώρα που είδα εγώ, δεν με αφορά. Καλή κοπέλα είναι η Κατερίνα, αλλά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον αυτό το πράγμα. Δεν αμφισβητώ την ποιότητα της Κατερίνας».