Πέθανε ξαφνικά μετά την τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή από ανακοπή καρδιάς - Θρήνος στην εγχώρια showbiz

Η δυσάρεστη ανακοίνωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέθανε ξαφνικά μετά την τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή από ανακοπή καρδιάς - Θρήνος στην εγχώρια showbiz

Θρήνος σκορπίστηκε στην εγχώρια showbiz και στον χώρο της μουσικής συγκεκριμένα, καθώς λίγες ημέρες μετά τον θάνατο αγαπημένου ηθοποιού από καρκίνο, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ένας πολύ γνωστός ντράμερ, ώρες μετά την τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή.

Ο λόγος για τον Τάσο Κηρύκο, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής 03/11 έπαιζε σε νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι όπου εμφανίζεται το σχήμα της τραγουδίστριας Τάνιας Κικίδη. Ο ίδιος λίγα λεπτά μετά το τέλος της του show δήλωσε πως ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί άφησε και την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει "έφυγε" από ανακοπή καρδιάς.

Τάσος Κηρύκος
Facebook / Τάσος Κηρύκος

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Τάσου Κηρύκου

«Και κάπως έτσι μας άφησε ο φίλος και συνεργάτης μας ντράμερ Τάσος Κηρύκος εντελώς ξαφνικά μετά από ένα υπέροχο live γεμάτο κόσμο και φοβερή ενέργεια όπου έβγαλε μέχρι την τελευταία στιγμή τον καλύτερο του μουσικό εαυτό παίζοντας την μουσική που γούσταρε. Σοκαριστικό και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, πως έφυγε αυτό το θετικό γελαστό συνεργάσιμο παιδί. Καλό σου ταξίδι Τάσο», σημείωσε χαρακτηριστικά η συνεργάτιδά του στην ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε τα δυσάρεστα.

Πέθανε ο Τάσος Κηρύκος

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διάσημος ντράμερ πέθανε σε ηλικία 41 ετών. Καταγόταν από την Μακρυκάπα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Χαλκίδα, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, ενώ πολύ μεγάλο διάστημα της ζωής του το πέρασε στην Αγγλία, όπου έπαιζε επαγγελματικά ντραμς.