«Έχω μπει σε σκέψεις για το αν θα...» - Οι νέες δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για το τροχαίο με τη μηχανή

«Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα καρφωμένος στην πίσω πόρτα ενός αυτοκινήτου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην εκπομπή Happy Day του ALPHA έκανε νέες δηλώσεις σχετικά με το τροχαίο που είχε στην Γλυφάδα, ο Ηλίας Βρεττός. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού "Το μεγάλο παζάρι" ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του, ενώ αποκάλυψε πως από τα πρώτα άτομα που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου (δείτε σοκαριστικές εικόνες) ήταν η σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε πως έγινε το ατύχημα, ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με το αν θα ξανά ανέβει σε μηχανή μετά τα όσα βίωσε.

Η εξομολόγηση του Ηλία Βρεττού για το τροχαίο

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και για την τεράστια αγάπη που εισέπραξα. Είχα ένα πολύ σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Γλυφάδας. Εκεί που πήγαινα με τη μηχανή μου ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες που αφορούν τις συνθήκες του ατυχήματος. Αυτά αφορούν την τροχαία και υπάρχει αυτή την στιγμή ανοιχτή υπόθεση. Συνέβη στις 9 παρά δέκα το βράδυ, ήταν νύχτα.

Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα καρφωμένος στην πίσω πόρτα ενός αυτοκινήτου που πέρασε μπροστά μου και χωρίς να το καταλάβω έκανα κ@λοτούμπες στον αέρα και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο.

Ο λόγος που μιλάω σε εσάς είναι για να περάσει το μήνυμα πως αν δεν φορούσα το κράνος μου πρωτίστως και το προστατευτικό μπουφάν που με βοήθησε να μην έχω σοβαρά χτυπήματα στα χέρια, στον θώρακα και στην πλάτη, αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν θα ήμουν σε θέση να μιλάω. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να δω αν είμαι καλά. Όταν έπεσα στην άσφαλτο, πετάχτηκα κατευθείαν όρθιος για να δω αν μπορώ να σταθώ όρθιος», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βρετττος.

«Μετά το ατύχημα μου, η Γαλάτεια, η γυναίκα του Γιώργου Παπαδόπουλου μου προσέφερε νερό γιατί ήταν εκεί σε ένα πάρκο με τα παιδιά της. Ήταν η πρώτη που ήρθε μαζί με τον οδηγό», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

«Έχω μπει σε σκέψεις για το αν θα ξανακαβαλήσω μηχανή και πως θα πορευτώ στη ζωή μου» μοιράστηκε με τους τηλεθεατές.