Μπήκε στο αμάξι και έφυγε γρήγορα - Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αντικατάσταση του "Εκατομμυριούχου" από τους Ράδιο Αρβύλα

Δεν του αρέσει καθόλου να μιλάει γι' αυτά τα πράγματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπήκε στο αμάξι και έφυγε γρήγορα - Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αντικατάσταση του

Το βράδυ της Δευτέρας 6/11 στο κανάλι του ΑΝΤ1 κάνουν πρεμιέρα οι Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσαν λίγο πριν), πράγμα που σημαίνει πως ξεκινά η αλλαγή στο πρόγραμμα τηλεόρασης και το παιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;" του Γρηγόρη Αρναούτογλου μεταφέρεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, η κάμερα και η δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πλησίασαν τον παρουσιαστή για να δουν την αντίδρασή του και να αποσπάσουν κάποια σχόλιά του. Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει γι' αυτό και προσπάθησε, με ευγένεια πάντα, να αποφύγει τη συζήτηση, μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του και αποχωρώντας.

Η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην αλλαγή ζώνης για τον "Εκατομμυριούχο"

«Δεν θα πω τίποτα, ευχαριστώ πάρα πολύ. Το ξέρουν οι τηλεθεατές από πέρυσι αυτό που συμβαίνει...», είπε χαρακτηριστικά.

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναφέρουν πως, παρόλο που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θέλει να το δείξει, έχει πικραθεί, κι αυτός γιατί υπάρχει και το ιστορικό μίας κόντρας από πίσω με τον Αντώνη Κανάκη, τον παρουσιαστή της σατιρικής εκπομπής του καναλιού (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Πριν λίγες μέρες δήλωσε στο ραδιόφωνο όμως...

«Και επειδή μιλάμε για τηλεοπτικά να πούμε κάπου εδώ ότι σταματά ο Εκατομμυριούχος την καθημερινή του προβολή και πηγαίνει Σαββατοκύριακο, από το επόμενο. Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Δεν πήγαινε απλά καλά, σάρωνε. Ένα κανάλι σου ζητά να κάνεις κάποια επεισόδια και το τι κάνει το κανάλι δεν αφορά εμάς. Εσύ είσαι επαγγελματίας παρουσιαστής και κάνεις 100 επεισόδια που σου λένε. Τα κάνεις, τα παίρνουν πακέτο και το κανάλι αποφασίζει. Αυτό είναι στη διαδικασία του καναλιού και δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν με αφορά ως παρουσιαστή. Το κανάλι ξέρει καλύτερα», σημείωσε, με το πάνελ του Super Κατερίνα να επισημαίνει πως παρόλο που προσπάθησε να είναι ήρεμος φαίνεται ότι εκνευρίστηκε και ρόλο παίζει το γεγονός πως πάρθηκε αυτή η απόφαση ενώ υπάρχει ακόμα η κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη.