Η επική πασαρέλα της Σοφίας Μουτίδου με μαύρα εσώρουχα - Φόρεσε στο κεφάλι ότι έβρισκε μπροστά της

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια ξεκαρδιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Σοφία Μουτίδου σήμερα Δευτέρα 6/11. Η ηθοποιός που έχει μιλήσει ανοιχτά για το bodyshaming, δεν έχει κανένα κόμπλεξ και το έχει αποδείξει πάρα πολύ φορές με διάφορες φωτογραφίες της ακόμη και με μαγιό.

Η ίδια λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα επικό βίντεο, στο οποίο παριστάνει πως κάνει πασαρέλα, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και διάφορα αντικείμενα που βρήκε στο μαγαζί που βρέθηκε.

Με μαξιλάρια στους ώμους, ένα είδος φωτιστικού στο κεφάλι και ένα συρμάτινο κυκλικό πλέγμα γύρω από το σώμα της, η Σοφία Μουτίδου περπάτησε δήθεν σε μια πασαρέλα.

Το επικό βίντεο της Σοφίας Μουτίδου

Η εξομολόγηση για την επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο λόγω κιλών

Σε μια δημόσια καταγγελία προχώρησε πριν μήνες στο προφίλ της στο Instagam, σχετικά με ένα περιστατικό που βίωσε στο γυμναστήριο της στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μετά από μια παρατήρηση που έκανε σε άνδρα την ώρα που έκανε μπάνιο στην πισίνα, εκείνος της έκανε ρατσιστική επίθεση για τα κιλά της.

Μίλησε απαξιωτικά προς το πρόσωπο της και την έκανε να απευθυνθεί στην διοίκηση του γυμναστηρίου για να πάρουν θέση επί του θέματος.

«Είμαι στο γυμναστήριο μου στην πισίνα και την ώρα που έκαναν μπάνιο ήρθε ένας γηραιός κύριος ο οποίος έβαζε με τα δάχτυλα βαζελίνη στα αυτιά του και θεώρησα ότι είναι λίγο βρώμικο για την πισίνα και τον ρώτησα "συγγνώμη αυτό είναι βαζελίνη; είστε σίγουρος ότι επιτρέπεται;" γιατί αφήνει μια λίγδα πάνω στο νερό της πισίνας. Μου είπε "ναι εγώ το κάνω πάρα πολλά χρόνια, εγώ έρχομαι 14 χρόνια εδώ, εσένα σε βλέπω πρώτη φορά. Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και πήγαινε να κολυμπήσεις στο Πέραμα".

Όταν τον ρώτησα παρουσία του γυμναστή το όνομα του μου κάνει "δεν σε ακούω να πας σε γιατρό δεν σε ακούω". Του είπα "έτσι μιλάτε και στην γυναίκα σας και το παιδί σας;" πάρα πολύ ψύχραιμα. Μου είπε "δεν ακούω, δεν ακούω. Κάνε λίγο με το μακαρόνι σου την γυμναστικούλα σου και χάσει κανένα κιλό και πήγαινε στο Πέραμα". Το θέμα πιο είναι; Ότι πήγα στην διοίκηση και θα κάνει ότι μπορεί. Και πήγα και κλαίγοντας γιατί ένας άνθρωπος έχει και κάποια όρια. Το θέμα είναι ότι αυτός έχει γυναίκα, έχει παιδιά. Πλούσιοι πολύ φαίνονται. Ταξικά με έκρινε, ότι πρέπει να πάω στο Πέραμα, το οποίο Πέραμα μάλλον για αυτόν είναι κάτι... δεν ξέρω κάτι βαθιά απάνθρωπο. Η απαξία για την οποία μίλησε είναι εγκληματική», κατήγγειλε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Και συνέχισε μεταξύ άλλων «Η βαζελίνη θα ακούμπαγε το δικό μου αιδείο. Του είπα μήπως δεν κάνετε μπάνιο κιόλας; Αλλά δεν με άκουσε. Γιατί η χοντρή κολυμβήτρια μετά από πολλά χρόνια πήγε σε μια περιοχή που είναι κόκκινη πινέζα στην καρδιά του».

Μια ημέρα αργότερα η Σοφία Μουτίδου με νέο βίντεο που δημοσίευσε μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε από τον άνδρα στο γυμναστήριο.

«Ημέρα δεύτερη της διαμάχης. Το γυμναστήριο στην εξύβριση αυτή δεν έκανε τίποτα. Κάλεσε απλώς τον κύριο και μου είπε η υπεύθυνη χθες "ο λόγος σας εναντίον του δικού του. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό λέει άλλα εσείς λέτε άλλα". Εντωμεταξύ μου κάνει εντύπωση πως είναι ο λόγος εναντίον του δικού μου γιατί υπήρχε μάρτυρας. Υπήρχε γυμναστής μπροστά σε όλα αυτά. Δεν ήμασταν μόνοι μας.

Όταν αυτός μου είπε "πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και πήγαινε να κολυμπήσεις στο Πέραμα" είχε αυτό το ρατσιστικό παραλήρημα, νομίζω ότι η θέση του γυμναστή ήταν να του πει περάστε λίγο έξω, να βγούμε να πάμε λίγο επάνω να συζητήσουμε γιατί δεν μπορείτε να βρίζετε κάποιον έτσι. Ο γυμναστής δεν έκανε κάτι τέτοιο και ούτε είπε τα πράγματα μετά όπως έγιναν. Μήπως το παιδί φοβάται μην χάσει τη δουλειά του; Βλέπουμε πως ένα γυμναστήριο δεν παίρνει θέση σε ένα γεγονός με την ξεφτίλα που βιώνει μια γυναίκα», ενημέρωσε.