Με δύο κρεβάτια, ηλιοροφή και τραπεζαρία για 6 άτομα - Το υπερσύγχρονο τροχόσπιτο του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτας Μπραντ

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε τον Χάρη Χριστόπουλο στη μέση του δάσους, ώστε ο διάσημος φωτογράφος να παρουσιάσει το μικρό αυτοκινούμενο σπίτι του, το τροχόσπιτο που έχει μαζί με την σύζυγό του, Ανίτα Μπράντ (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους).

Με το που μπαίνει κανείς μέσα το πρώτο πράγμα που παρατηρεί είναι τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού, τα οποία γυρίζουν ανάποδα, ώστε να δημιουργείται μία διπλή τραπεζαρία με 6 θέσεις. Τριγύρω υπάρχουν παράθυρα, με ένα από αυτά να είναι τεράστιο για τη θέα στο δρόμο, ενώ πιο δίπλα υπάρχει ένα μικρό κουζινάκι με τρεις εστίες με γκάζι για μαγείρεμα και ένας νεροχύτης. Υπάρχει, ακόμη, ένα μεγάλο ψυγείο και φούρνος μικροκυμάτων, για να μπορούν να μαγειρεύουν τα πάντα.

Το υπερσύγχρονο τροχόσπιτο του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτας Μπραντ

Πιο μέσα είναι το υπνοδωμάτιο με το διπλό κρεβάτι στο οποίο συνήθως κοιμάται η σύζυγός του με τον γιο τους, Χρήστο, πάνω από το οποίο βρίσκεται η ηλιοροφή, για να βλέπουν τα αστέρια, τη βροχή και το χιόνι, ενώ τριγύρω υπάρχουν ντουλάπες και έξτρα χώρος βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι. Δεύτερο κρεβάτι κατεβαίνει από την οροφή πάνω από τα καθίσματα και εκεί κοιμάται ο ίδιος με τον δεύτερο γιο τους.

Όσον αφορά στην τουαλέτα, έχει τα απαραίτητα και πάντα υπάρχει ζεστό νερό για να μπορούν να κάνουν μπάνιο τα μωρά τους χωρίς φόβο, σε οποιαδήποτε στιγμή και εποχή.

Δείτε επίσης: «Τέλεια οικογένεια προφανώς δεν είμαστε» - Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος "σπάνε" πρώτη φορά την σιωπή τους για τον γάμο τους

Το κινηματογραφικό loft τους στην Αθήνα

Με σπίτι από ταινία του κινηματογράφου μοιάζει το loft που μένουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγος του, Αννίτα Μπράντ. Στα social media το ζευγάρι μοιράζεται με τους followers του, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Οι φωτογραφίες μάλιστα, μέσα από το σπίτι τους είναι απλά μαγικές και μπορούμε να πούμε πως το ζηλέψαμε.

Αννίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος ζουν σε ένα ονειρικό loft στο κέντρο της Αθήνας. Η διακόσμηση που έχει επιλέξει το ζευγάρι το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό και είναι λες και έχει βγει από κάποιο περιοδικό.

Αννίτα Μπράντ Χάρης Χριστόπουλος σπίτι

Αννίτα Μπράντ Χάρης Χριστόπουλος loft φωτογραφίες

Αννίτα Μπράντ υπνοδωμάτιο κόρης