Ξέσπασε η Σάσα Μπάστα για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Δεν του επιτρέπω να με χλευάζει...»

Τι λέει αποκλειστικά στο Youweekly.gr για το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Δημάκη

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Σάσα Μπάστα για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Δεν του επιτρέπω να με χλευάζει...»

Έξαλλη είναι η Σάσα Μπάστα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο γιατί στο «Πρωινό Σουσού» και μετά το ρεπορτάζ του Δημήτρη Σαράντου για την αποχώρηση του Μάκη Δημάκη από το σχήμα στο Cabana Live stage (διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του μαγαζιού), ο παρουσιαστής και συνεργάτης της εκπομπής δήλωσε γελώντας: «Να ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι; Αποχωρώντας ο Μάκης Δημάκης, στο σχήμα τώρα έχει μείνει η Σάσα Μπάστα; Η σιωπή σου προς απάντησή μου».

Το youweekly.gr, επικοινώνησε με την τραγουδίστρια και εκείνη φανερά ενοχλημένη για αυτό που είδε στον αέρα της εκπομπής είπε: «Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πρώτα να ενημερώνεται και μετά να ανοίγει το στόμα του και να λέει προσβλητικά πράγματα γελώντας απέναντι στο πρόσωπό μου. Το σχήμα του μαγαζιού είναι Μελάς, Δημάκης, Κατσίγιαννη, Μπάστα. Ο κύριος Γιαννόπουλος χρησιμοποίησε μόνο το δικό μου όνομα και άρχισε να γελάει. Που σημαίνει ότι προσέβαλε εμένα προσωπικά χωρίς λόγο και θέλω να του στείλω ένα μήνυμα, ότι δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται σε εμένα με τέτοιο τρόπο, και να με χλευάζει όπως έκανε εκείνος στην εκπομπή. Όπως σέβομαι τον καθένα έτσι απαιτώ και να με σέβεται. Η πορεία μου τόσα χρόνια στα νυχτερινά μαγαζιά έχει αποδείξει ότι έχω μάθει να τιμώ το μεροκάματό μου».

Μάκης Δημάκης - Σάσα Μπάστα: Το παρασκήνιο μίας συνεργασίας που έληξε

Μάκης Δημάκης
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Όσον αφορά για την αποχώρηση του Μάκη Δημάκη από το σχήμα, η Σάσα Μπάστα δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο αρκέστηκε να πει «Ας πει ο κ. Δημάκης και η επιχείρηση τους λόγους που έληξε η συνεργασία τους». Η επίσημη ενημέρωση για την αποχώρηση του τραγουδιστή το περασμένο Σάββατο από την επιχείρηση του μαγαζιού είναι ότι ο Μάκης Δημάκης έφυγε από το σχήμα για προσωπικούς λόγους και λόγω ασυμφωνίας με την επιχείρηση.

Υπάρχουν όμως και ανεπίσημες πληροφορίες που λένε ότι η συμπεριφορά του Μάκη Δημάκη το τελευταίο διάστημα έμοιαζε με καζάνι που έβραζε και ήταν θέμα χρόνου να εκραγεί μια και εκείνος έδειχνε αρκετά ενοχλημένος ιδιαίτερα από τον χρόνο παραμονής της Σάσας Μπάστα πάνω στην πίστα γιατί όταν εμφανιζόταν είχε μεγαλύτερη κατανάλωση και μεγαλύτερη ρήψη λουλουδιών οπότε αυτό σήμαινε αυτομάτως ότι κάποιες φορές μπορεί το πρόγραμμά της να διαρκούσε περισσότερο από το προγραμματισμένο.

Άλλες πηγές βέβαια αναφέρουν ότι ο Μάκης Δημάκης το τελευταίο διάστημα ζητούσε από την επιχείρηση να μειωθεί ο χρόνος ή και να αλλάξει η σειρά εμφάνισης των άλλων συναδέλφων του, κάτι που είχε φανερά ενοχλήσει και εκείνους μόλις ενημερώθηκαν για αυτό. Εμείς αναζητήσαμε και την πλευρά του Μάκη Δημάκη για να έχουμε και την δική του άποψη αλλά μέχρις στιγμής που τρέχει το ρεπορτάζ δεν μας έχει απαντήσει.