My Style Rocks (6/11): «Κοντεύει να φανεί ο...» - Χαμός μεταξύ Διονυσίας και Χριστιάνας για μια φούστα

«Όλες το έχουμε φορέσει, αλλά καμιά μας δεν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
My Style Rocks (6/11): «Κοντεύει να φανεί ο...» - Χαμός μεταξύ Διονυσίας και Χριστιάνας για μια φούστα

To My Style Rocks είναι ένα reality, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, το οποίο σε κάθε επεισόδιο αδιαμφισβήτητα φέρνει τα πάνω κάτω, ιδίως με τους τσακωμούς και τις κόντρες των διαγωνιζόμενων, είτε μεταξύ τους, είτε με την κριτική επιτροπή.

Έτσι, έγινε και στο σημερινό επεισόδιο, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου (δείτε εδώ τι είχε γίνει νωρίτερα), μεταξύ της Χριστιάνας, η οποία επέλεξε μία πολύ κοντή φούστα, και τη Διονυσία, που την κατέκρινε για την επιλογή της.

Έντονος καβγάς μεταξύ Διονυσίας και Χριστιάνας για την κοντή της φούστα στο My Style Rocks

«Έχεις ένα θέμα με τα μεγέθη. Άλλο το κοντό και άλλο η μπλούζα. Κοντεύει να φανεί ο καβάλος σου. Εγώ δεν σου έχω πει ποτέ να βάζεις πιο κοντές φούστες, ο κύριος Κουδουνάρης σου είπε ότι δεν τον ενοχλεί, όταν φοράς κάτι πολύ κοντό. Δεν τους ενοχλεί που έρχεσαι "γυμνή". Δεν είναι αυτή εμφάνιση. Φοράς μία φουστίτσα από μέσα, η οποία αν βγάλεις το παλτό σου, όσο και να την τραβήξεις προς τα κάτω, όσο κι αν κάνεις το σώμα σου μέσα, φαίνεται από κάτω αυτό που δεν πρέπει να φανεί», σχολίασε αρχικά η Διονυσία για τις ενδυματολογικές επιλογές της Χριστιάνας.

«Τόση ώρα που κάθομαι εδώ είναι το θέμα, πριν δε φαινότανε τίποτα. Μου αρέσουν αυτά που φοράω», απάντησε εκείνη. «Μου αρέσουν κι εμένα αυτά που φοράς, αλλά είναι πολύ κοντή η φούστα και για αυτό σου έβαλα 2. Είναι η πέμπτη φορά που το βλέπω αυτό καλσόν, κουράστηκα, που το έχω βάλει κι εγώ. Όλες το έχουμε φορέσει, αλλά καμιά μας δεν το έχει βάλει έτσι. Μου αρέσει το ζακετάκι, αλλά δε βγάζεις το παλτό. Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας, είναι πολύ κοντή η φούστα. Μην την τραβάς», συνέχισε εκείνη.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: