Με μαύρο outfit και ψηλές μπότες: Τα "έσπασε" στο νυχτερινό μαγαζi που εμφανίζεται η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Νικολαΐδη

Λαμπερές παρουσίες

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζεται η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή με το δημοφιλή τραγουδιστή, Γιώργο Σαμπάνη, πήγε πριν λίγες ημέρες η Μελίνα Νικολαΐδη. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά, που βρέθηκε εκεί για να την καμαρώσει, αφού είχε πάει και στην πρεμιέρα (δείτε εδώ φωτογραφίες). Δεν ήταν όμως, η μόνη που έκανε μία άκρως εντυπωσιακή είσοδο στο μαγαζί.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη στο μαγαζί που τραγουδάει η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή

Η νεαρή κοπέλα επέλεξε να πάει μόνη της στο "Βοτανικό" και να θαυμάσει από κοντά τη μητέρα της με μία πολύ ωραία εμφάνιση. Επέλεξε ένα outfit χρώματος μαύρου, το οποίο αποτελούνταν από κορμάκι με διαφάνειες και μία mini φούστα. Το σετάρησε με μαύρο παλτό και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο του ίδιου χρώματος, ενώ από αξεσουάρ ταίριαξε ένα μαύρο φάκελο τσαντάκι.

Βανδή κόρη

Εκεί παρευρέθηκαν και πολλοί άλλοι επώνυμοι του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο, όπως η Antigoni Buxton, η Σοφία Φυρού, o Γιώργος Κατσινόπουλος, o Φώτης Ζογλοπίτης, η Δανάη Μπάρκα, η Cinderella. Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, Ιωάννα Σαρρή.

Βέβαια, δε θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την εμφάνιση της Αναστασίας, η οποία μάλιστα μοιράστηκε τη σκηνή μαζί με τον τραγουδιστή.

Antigoni Buxton
Φύρου
Cinderella Αναστασία

Γιώργος Κατσινόπουλος-Φώτης Ζογλοπίτης

Cinderella
Μπάρκα
Ιωάννα Σαρρή

Αναστασία Σαμπάνης

Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Μελίνας και του Αλέξανδρου

«Έσβησε κοινές φωτογραφίες από τα social media κι έκανε σόλο εμφάνιση στο μαγαζί που εμφανίζεται η μητέρα της», αυτοί οι ψίθυροι στα πηγαδάκια της showbiz ήταν αρκετοί για να ξεκινήσει να κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, σε διάφορα sites και περιοδικά, η είδηση πως η Μελίνα Νικολαΐδη περνά κρίση στην σχέση της με τον επιχειρηματία, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, και ίσως μάλιστα δεν είναι πια μαζί.

Μια είδηση που με σιγουριά το Youweekly.gr διαψεύδει κατηγορηματικά.

Το νεαρό ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr όχι απλά δεν έχει χωρίσει αλλά είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μελίνα και Αλέξανδρος περνούν την καλύτερη φάση της ζωής τους και μάλιστα το ζουν στο 100% που... που χρόνος για social media κλπ;

Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβηκε στο instagram βρίσκονται με μεγάλη παρέα στο Μιλάνο.

χωρισμός μελίνα νικολαιδη - αλεξανδρος πολυχρονιαδης

Υπενθυμίζουμε πως Αλέξανδρος και Μελίνα μοιράζονται την σχέση τους μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου καθώς ο επιχειρηματίας διατηρεί τις δουλειές του στην πρωτεύουσα της Ελλάδας ενώ η κόρη της Δέσποινας Βανδή σπουδάζει στην Αγγλία. Μάλιστα πρόσφατα νοίκιασε και καινούργιο σπίτι (δείτε εδώ περισσότερα).