Έγκυος αγαπημένη Ελληνίδα σταρ - Έκανε την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πάρτι της συλλογής Rabanne H&M

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το βράδυ της Δευτέρας 6/11, στο Anassa City Events, πραγματοποιήθηκε το πάρτι για το λανσάρισμα της συλλογής Rabanne H&M, με πληθώρα επωνύμων να παρελαύνει. Μεταξύ αυτών και αγαπημένες παρουσιάστριες και μοντέλα (δείτε εδώ τι φόρεσαν οι λαμπερές κυρίες).

Η έκπληξη, δε, της βραδιάς η εμφάνιση της άλλοτε Σταρ Ελλάς, Ισμήνης Νταφοπούλου, που με την παρουσία της εκεί αποκάλυψε σε όλους πως βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, αφού η φουσκωμένη της κοιλίτσα πρόδωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Η πρώτη εμφάνιση της Ισμήνης Νταφοπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ισμήνη Νταφοπούλου στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2014, και το 2017 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Διαμαντή Αγγελάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες του), γνωστό εφοπλιστή. Το 2019, μάλιστα, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί και τώρα ολοκληρώνει την ευτυχία του με ένα δεύτερο.

Ισμήνη Νταφοπούλου

Η Ισμήνη είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έγινε γνωστή από τα διαφημιστικά σποτάκια του ΑΝΤ1 δύο χρόνια πριν και την ομάδα της μόδας του Πρωινού του ίδιου καναλιού.

Ισμήνη Νταφοπούλου έγκυος

Εκτός από την τηλεόραση, η Ισμήνη έχει αφοσιωθεί στις διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και στις φωτογραφήσεις που συνεχώς της προτείνουν στη γειτονική Τουρκία.

Οι αναρτήσεις της μετά το event

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, έκανε και δυο αναρτήσεις από το συγκεκριμένο event στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναρτήσεις που πήραν σχόλια όπως «Με το καλο!!» και άλλα τέτοια σχετικά.