«Δεν είναι ωραίο πρωί πρωί να ξυπνάς και να βλέπεις μια χοντρή και έναν...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις του Βαγγέλη Παπαδόπουλου για την Κατερίνα Ζαρίφη

«Εγώ έχω φίλες χοντρές, δεν είναι πρόβλημα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν είναι ωραίο πρωί πρωί να ξυπνάς και να βλέπεις μια χοντρή και έναν...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις του Βαγγέλη Παπαδόπουλου για την Κατερίνα Ζαρίφη

Σάλος έχει προκληθεί, με τα τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για το bullying που δέχτηκε την περίοδο που παρουσίαζε την εκπομπή Πρωινό Καφέ, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, στην εκπομπή στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό ΣουΣου, όπου βρέθηκε καλεσμένη τη Δευτέρα 6/11.

Τότε ο τηλεκριτικός Βαγγέλης Παπαδόπουλος είχε ασκήσει αυτστηρή κριτική στους 2 παρουσιαστές για τα κιλά αλλά και για τον τρόπο που παρουσίαζαν την εκπομπή. Το πρωί της Τρίτης 7/11 ο τηλεκριτικός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, προκειμένου να εξηγήσει όλα όσα είχε αναφέρει τότε.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Βαγγέλη Παπαδόπουλου για την Κατερίνα Ζαρίφη

«Τότε λοιπόν είπα αν θυμάμαι καλά ότι δεν είναι ωραίο σαν τηλεοπτικό θέαμα πρωί πρωί να ξυπνάς να βλέπεις μια χοντρή και έναν νεαρό άλλο να κουνιούνται πάνω σε κάτι μαξιλάρια, να χορεύουν κ.τ.λ. διότι είναι αντιαισθητικό θέαμα.» ανέφερε αρχικά.

«Χοντρός είναι και ο Χοντρός με τον Λιγνό και αφήσαν εποχή στον κινηματογράφο. Κανείς δεν θεώρησε προσβολή ή βλασφημία όταν λέγαμε να παμε να δούμε τον χοντρό και τον λιγνό. Μπορεί να είναι χοντροί αλλά το θέαμα που προσέφεραν να είναι ωραίο προς το κοινό. Αυτό λοιπόν το τηλεοπτικό προιόν κατά τη δική μου κρίση δεν ήταν ωραίο. Αυτό είπα. Αλλα παρεξηθήκε και είπαν ότι έδειξα την αντιπάθεια μου στις χοντρές. Εγώ έχω φίλες χοντρές, δεν είναι πρόβλημα.» πρόσθεσε.

«Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι καλή ηθοποιός, έχει ταλέντο, έχει προσόντα. Δεν της αρνήθηκε κανείς ούτε τη συγκροτησή της ούτε το ταλέντο της ούτε τις θεατρικές της επιδόσεις. Ακόμα και τώρα αν βγει στο θέατρο και κάνει αυτά που έκανε στον Πρωινό Καφέ, θα βγω και της πως ότι δεν είναι ωραία.» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: