«Σταμάτα πια να προκαλείς!», «Κι άλλοι πεινάνε έξω» - Φωτογραφίες από το νέο σπίτι της Κιάρα Φεράνι στην Ιταλία που εξόργισαν το διαδίκτυο

Έφτιαξε μέσα αίθουσα σινεμά, την κατηγορούν για επίδειξη υπερβολικού πλούτου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@chiaraferragni
Instagram/@chiaraferragni

Η γνωστή Ιταλίδα fashion blogger, Κιάρα Φεράνι, κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που μετρά κοντά στους 30 εκατομμύρια ακόλουθους όταν ανάρτησε κάποιες νέες φωτογραφίες από το ολοκαίνουργιο και υπερχλιδάτο σπίτι της στην λίμνη Κόμο.

Πιο συγκεκριμένα, οι followers της φαίνεται να ενοχλήθηκαν έντονα από την... επίδειξη υπερβολικού πλούτου που την κατηγόρησαν ότι κάνει, όταν εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως ένα δωμάτιο του συγκεκριμένου σπιτιού διαμορφώθηκε και πλέον μοιάζει σα να είσαι σε αίθουσα σινεμά.

Εννοείται πως αυτή η ανάρτηση ήταν το κερασάκι στην τούρτα που λέμε, αφού εδώ και καιρό η γνωστή fashion blogger ανεβάζει συνεχώς για το νέο της σπίτι που πραγματικά ξεπερνά κάθε φαντασία.

Το νέο σπίτι της Κιάρα Φεράνι στην Ιταλία

Δείτε επίσης: «Είναι σα νεκροτομείο» - Φωτογραφίες από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν που σοκάρουν

Τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από τις αναρτήσεις ανέφεραν χαρακτηριστικά «Κι άλλοι πεινάνε έξω», ««το πρόβλημα είναι ότι επιδεικνύεις την ακραία πολυτέλεια»... ενώ σαφώς υπήρχαν και κάποια άλλα που την επικροτούσαν για όσα έχει καταφέρει στην ζωή της μέχρι σήμερα! Ελάχιστα μεν... αλλά υπήρχαν!

Τι εστί Κιάρα Φεράνι

Η Κιάρα Φεράνι έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού "Forbes" με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις "Κορυφαίες Influencers Μόδας" ενώ το το blog (The Blonde Salad) και η κολεξιόν της (Chiara Ferragni Collection), έγιναν αντικείμενο μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Intimissimi, Swarowski, Pantene, Guess και πλέον συνεργάζεται με την Lancome Paris, έχοντας τη συλλογή μακιγιάζ "Lancome X Chiara Ferragni".

Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1987 στην Κρεμόνα της Ιταλίας όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Μάρκο Φεράνι, είναι οδοντίατρος ενώ η μητέρα της, Μαρίνα Ντι Γκουάρντο, συγγραφέας. Έχει δύο μικρότερες αδελφές, τις Φρανσέσκα (γενν. 1989) και Βαλεντίνα (γενν. 1992). Αφού τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο σχολείο Liceo Classico Daniele Manin, ξεκίνησε σπουδές νομικής στο Πανεπιστήμιο Μποκόνι, αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ.

Έχει ποζάρει σε πλήθος περιοδικών μόδας παγκοσμίως, ως εξώφυλλο, όπως Vogue (Ισπανία, Τουρκία, Κίνα), Elle (Ιταλία, Ολλανδία, Ιαπωνία, Ισπανία, Ουκρανία), "Harper's Bazaar" (Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ρωσία), "Glamour" (Ιταλία, Μεξικό, Τουρκία, Ισπανία, Βραζιλία, Ρωσία, Πολωνία, Ρουμανία), "Cosmopolitan" (Μεξικό, Χιλή, Σιγκαπούρη, Τουρκία) και "Maddame Figaro" (Ισπανία, Ελλάδα).