«Προβληματική εκπομπή» - Το βίντεο του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τα παρασκήνια της εκπομπής "The 2night show"

Έγινε viral

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Προβληματική εκπομπή» - Το βίντεο του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τα παρασκήνια της εκπομπής

Ο γνωστός παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους συνεργάτες της εκπομπής του "The 2night show", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, που έγινε viral.

Το viral βίντεο του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τους συνεργάτες του από το "The 2night show"

Εδώ και αρκετό διάστημα, ο γνωστός παρουσιαστής έχει γίνει χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, TikTok, στο οποίο αναρτά διάφορα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό. Έχει ήδη φτάσει να έχει πάνω από 27.700 ακολούθους και να συγκεντρώνει εκατοντάδες likes και σχόλια. Μάλιστα, κάποιες φορές δε διστάζει να ακολουθεί και τα trends, που κατακλύζουν την πλατφόρμα την εκάστοτε περίοδο.

Πριν μερικές ημέρες, είχε ανεβάσει ένα βίντεο με τους συνεργάτες του από την εκπομπή "The 2night show", το οποίο σήμερα το πρωί, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και έγινε viral. Είναι γνωστό, πως ο ίδιος έχει μία αρκετά χιουμοριστική πλευρά, αλλά και το show, που παρουσιάζει έχει ένα χαλαρό και κωμικό τόνο. Κάτι, που δε θα μπορούσε να λείπει και από τους υπόλοιπους συντελεστές, που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Στο βίντεο, το οποίο αποτελεί μία συρραφή από αστείους χορούς των συντελεστών της βραδινής εκπομπής, όπου κάθε φορά "κλέβει" την παράσταση και πρωταγωνιστεί ένας από τους άνδρες, υπάρχει πολύς χορός και ακούγεται ένας από τους πιο γνωστούς ήχους της πλατφόρμας.

Και άλλοι χρήστες του μέσου έχουν κάνει παρόμοια βιντεάκια, όμως το συγκεκριμένο φαίνεται, πως είναι πολύ κοντά στο να ξεπεράσει όλα τα προηγούμενα.

Την ανάρτηση στο Instagram, ο παρουσιαστής τη συνόδευσε με μία λεζάντα, όπου έγραφε: «The 2night show… "προβληματική" εκπομπή», συνοδευόμενη με διάφορα emoji.

Πολλοί επώνυμοι και μη έσπευσαν να αφήσουν από κάτω τα σχόλιά τους, του τύπου «Πεθαίνω», «ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ», και πολλές φατσούλες που γελάνε.