«Παιδιά δείτε!» - Η ξεκάθαρη απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις φήμες εγκυμοσύνης με ένα βίντεο

«Μήπως είσαι έγκυος;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παιδιά δείτε!» - Η ξεκάθαρη απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις φήμες εγκυμοσύνης με ένα βίντεο

Το τελευταίο διάστημα μέσα από τα πολλά και συχνά insta stories, που κάνει η Δήμητρα Αλεξάνδρακη στο instagram μας δείχνει κομμάτια του εαυτού της και της καθημερινότητάς της, με πολλούς να παρατηρούν μια φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι ερωτήσεις λοιπόν, για το αν η Δήμητρα Αλεξάνδρακη είναι έγκυος έπεσαν βροχή με την ίδια να απαντάει δημόσια την Τρίτη (7/11) μέσα από δύο instagram stories, όταν από το βάθος ακούγεται κάποιος να τη ρωτάει αν είναι έγκυος.

Δείτε επίσης: «Πήγα έκανα και τεστ» - Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις φήμες εγκυμοσύνης

Η ίδια λοιπόν πόζαρε με την όντως φουσκωμένη της κοιλίτσα και εξήγησε, πως και εκείνη παρατηρεί να αλλάζει κάτι στο σώμα της, ωστόσο δεν είναι εγκυμοσύνη, αλλά η είσοδος της στην κλιμακτήριο, όπως είπε.

Το βίντεο απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις φήμες εγκυμοσύνης

«Είχα φτάσει 52 κιλά από την στεναχώρια μου»

«Με τον Δημήτρη είμαστε περίπου 3,5 χρόνια μαζί. Είχαμε χωρίσει για τρεις μήνες και δεν ήμουν καθόλου καλά, είχα φτάσει 52 κιλά από την στεναχώρια μου. Δεν είχαμε σταματήσει να μιλάμε, απλά δεν μέναμε μαζί. Δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Δεν θέλει να δείχνω το πρόσωπό του. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα, κάθε φορά που πάω να βγάλω κάτι κρύβεται. Ευτυχώς που δεν το θέλει όλο αυτό, γιατί πιστεύω ότι έτσι έχουμε προφυλάξει τη σχέση μας. Έχω δει τι έχει γίνει όταν έβγαλα στη δημοσιότητα σχέσεις μου και πως πήγαν μετά. Στο τέλος τους κάνεις και μάγκες και μετά σου κάνουν τα δικά τους. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος και γι’ αυτό αποδέχτηκε και την πρόταση γάμου. Μου είχε γίνει ξανά πρόταση γάμου στο παρελθόν από άλλο σύντροφο και είπα όχι», αποκάλυψε.