Χάιδευε συνεχώς τη φουσκωμένη της κοιλίτσα - Η νέα έξοδος για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη στο πλευρό του Σερίφη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι μήνες περνάνε και έτσι σε λίγο καιρό η Κατερίνα Στικούδη και ο αγαπημένος της, Βαγγέλης Σερίφης θα γίνουν γονείς ξανά, καθώς περιμένουν να έρθει γεννηθεί το δεύτερο παιδάκι τους (δείτε εδώ πότε περίπου περιμένουν τη γέννα).

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε μια νέα επίσημη, βραδινή έξοδο και πιο συγκεκριμένα στο Hachiko στη Γλυφάδα. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε μαζί, πιο ευτυχισμένους από ποτέ.

Η νέα εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Μέσα από την εφαρμοστή και πολύ ιδιαίτερη μπλούζα, που επέλεξε η Κατερίνα Στικούδη βλέπουμε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, που έχει μεγαλώσει αρκετά, την οποία μάλιστα δε σταματούσε να χαϊδεύει.

Στικούδη - Σερίφης

Η εξομολόγηση για το δεύτερο παιδάκι της

«Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή, όλα καλά, πορευόμαστε μήνα με τον μήνα, τώρα μπήκα στον 6ο. Έχω μάθει το φύλο του μωρού. Βασικά δεν είμαστε σίγουροι για το φύλο γιατί μας μπερδεύει ο ομφάλιος λώρος. Εγώ μέσα μου ξέρω τι… φουρνίζω», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στον ρόλο της ως μητέρα, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Στον γιο μου έχω εξηγήσει τι συμβαίνει, πάμε πάρα πολύ καλά, όπως σε όλες τις οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα τα αδελφάκια να είναι μονιασμένα. Μου αρέσει που είμαι μανούλα, δεν πίστευα ότι θα αγκαλιάσω την μητρότητα τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό». πρόσθεσε.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε και για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, λέγοντας: «Είναι πολύ υποστηρικτικός, είναι δίπλα μου σε όλα, για αυτό και είμαι χαρούμενη, δυνατή, δημιουργική. Μπορεί να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί αλλά πάλι εμένα δεν μου φτάνει. Έχω κολλήσει. Συνήθως διαφωνούμε σε θέματα δουλειάς, στο στούντιο δηλαδή. Στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή».