Σπάνια κοινή έξοδος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Γερονικολού και την κόρη του, Εύα - Τον έχει ξεπεράσει σε ύψος η μικρή

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το μεσημέρι της Kυριακής (5/11) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισαν να πάρουν την κόρη του ηθοποιού, Εύα και να πάνε όλοι μαζί στον Ελληνικό Κόσμο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Οι Άθλιοι".

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι, χαμογελαστό και αγκαλιασμένο. Στη συνέχεια, οι δύο τους παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα (6/11).

Δείτε επίσης: «Δεν ήταν εκνευρισμός αυτό που είδατε! Βαρέθηκε να...» - Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την ενόχληση της Λασκαράκη σε ερώτηση για τη σχέση τους

Η κοινή έξοδος του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον Κατερίνα Γερονικολού και την κόρη του

«Ναι έφερα την μικρή μαζί μου. Μου αρέσει όταν την έχω να κάνουμε κάποιες εκδρομές, να βλέπουμε παραστάσεις, είναι ωραίο να περνάμε χρόνο μαζί. Ναι είναι αρκετά ψηλή, εγώ στην ηλικία της ήμουν αρκετά κοντός», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Τσιμιτσέλης - Γερονικολού

Οι δηλώσεις της Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη και την Εύα

«Ο Γιάννης κι εγώ στα γυρίσματα της ταινίας, που ο ίδιος σκηνοθέτησε γνωριστήκαμε καλύτερα. Ήταν δική του ιδέα, ήξερε τι ήθελε, και ήταν ήρεμος για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετεί», είπε αρχικά για τη νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει παρέα με τον σύντροφό της.

«Στην δεκαετία των 20 με 30 είχα πολλές δυσκολίες, μετά τα 30 έβαλα τα όριά μου. Παράπαια μέχρι τότε σε καταστάσεις τοξικές και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά μου. Πάντα γίνεται να σε υποτιμήσει κάποιος, είναι λογικό κανένας δε χρωστάει καλό λόγο για κάποιον. Αυτά τα καλά που θα ακούσω σήμερα, δε σημαίνει, ότι θα τα ακούσω και αύριο. Όλοι κρίνουν», σημείωσε η ταλαντούχος ηθοποιός.

«Έτυχε δύο πράγματα που συζήτησα για την τηλεόραση, τελικά να μη γίνουν με εμένα. Το πιο βασικό είναι, ότι είχα κλείσει για τρεις μήνες θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Η καλοκαιρινή μου παράσταση θα κάνει επίσης, περιοδεία, μιας και δεν είμαι στην τηλεόραση», υπογράμμισε για την τηλεοπτική της αποχή φέτος.

«Είναι ζωηρός στη σειρά ο ρόλος του Γιάννη. Στη δεκαετία 20 με 30, που είπα και πριν ήμουν και ζηλιάρα και κτητική, σε αυτή την δεκαετία των 30 με 40 δεν είναι, ότι δεν με νοιάζει, με νοιάζει, γιατί είναι ο άνθρωπός μου. Αλλά έχω τη ψυχραιμία να αντιμετωπίζω τη δουλειά ως δουλειά. Δε θα σου πω, ότι είναι χαρά μου, όμως συμβαίνει, όπως και σε εμένα», τόνισε για τις ερωτικές σκηνές του συντρόφου της.

«Η ζωή με τον Γιάννη είναι εύκολη. Νομίζω, ότι απλά ταιριάζουμε. Οπότε τα πράγματα γίνονται εύκολα. Συζητάμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ό,τι πρόβλημα υπάρχει λύνεται. Αυτό που έχουμε είναι οικογένεια απόλυτα. Σε σχέση με τη συμβίωση με την κόρη του, αισθάνομαι, ότι έρχομαι σε επαφή με ένα πολύ καλό παιδί. Χωρίς να λέω ότι μια τέτοια σχέση εκ θέσεως είναι εύκολη, δεν είχα ποτέ δυσκολία και πρόβλημα να έρθω σε επαφή με το αγαπημένο του πρόσωπο», επισήμανε για την κόρη του.

«Νιώθω μια αμηχανία γιατί αυτό το παιδί δεν ανήκει σε μένα. Οπότε είναι αμήχανο να μιλάω για εκείνη. Είναι ένα υπέροχο παιδί και όλοι οι γύρω του άνθρωποι έχουν κάνει υπέροχη δουλειά, μου έκαναν εύκολη αυτή τη συνύπαρξη. Το αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου, πρέπει να γίνεται αυτόματα δύο φορές αγαπημένο μου. Το "πρέπει" έχει γίνει "θέλω" πια», πρόσθεσε. «Η μαμά μου αγαπάει το Γιάννη. Είναι ο Γιαννάκης της», κατέληξε για την προσωπική της ζωή.

«Έχω νιώσει νέα εγκλωβισμένη στη σκηνή, μεταξύ 20 με 30. Όλα τα κωμικοτραγικά και χρήσιμα, που έγιναν και ζήσαμε με το metoo, μας έκαναν να είμαστε καλύτερα στους χώρους όπου υπάρχει εξουσία. Το φινάλε αυτής της ιστορίας δεν ήταν σοβαρό, ξεχείλωσε, όπως συμβαίνει τώρα και με τον Κασσελάκη, έτσι έγινε και εκεί. Δεν κρατάμε το statement, θα ξεφτελιστεί με κουτσομπολιά. Στο metoo είπα, ότι είχα να πω και δεν είχα να πω κάτι άλλο. Όταν δεν έχεις κάτι παραπάνω να πεις, μπορεί η επανάληψη να σε κάνει γραφικό», συμπλήρωσε για το κίνημα.