Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα κάνω και αποτυχίες στη ζωή μου»

«Δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου να είναι κακός, να κάνω αποτυχίες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν", βρέθηκα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης το βράδυ της Τρίτης 8/11 και έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στο θέατρο Αργώ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός φέτος συμμετέχει σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης. Ο λόγος για το Ναυάγιο που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ωστόσο, δεν έχει έναν αγαπητό ρόλο, αλλά το ρόλο του κακού - δείτε εδώ αποκλειστικό για τη συνέχεια της σειράς.

Οι δηλώσεις του Γεράσιμυο Σκιαδαρέση

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ρωτήθηκε αρχικά για τα νούμερα τηλεθέαση που σημειώνουν οι σειρές: «Εξαρτάται το μεροκάματο πολλές φορές από τα νούμερα τηλεθέασης. Αλλά οκ, έχουμε δει και εξαιρετικές δουλειές να μην κάνουν νούμερα και επίσης πολύ χάλια δουλειές να κάνουν νούμερα. Οπότε, δεν σημαίνουν και τίποτα κατά ανάγκη αυτά. Σημαίνει μόνο όσον αφορά αν θα έχουμε δουλειά και αύριο. Αλλά το άγχος της επιτυχίας και όλο αυτό το έχω ξεπεράσει. Δηλαδή έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα κάνω και αποτυχίες στη ζωή μου», είπε.

Ενώ, εξομολογήθηκε πως: «Δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου να είναι κακός, να κάνω αποτυχίες. Δεν έχω την απαίτηση να τα κάνω όλα καλά. Υπάρχουν κι άλλοι που κάποια πράγματα τα κάνουν καλύτερα κι έτσι θα ζήσουμε».

Τα βήματα του ακολουθεί και η κόρη του

Για τους γονείς της Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Μπέσυ Μάλφα, και την απόφαση της να ακολουθήσει την υποκριτική μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 30/10 η Όλγα Σκιαδαρέση στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" μετά την πρεμιέρα της παράστασής της «Κατασκευασμένα Συμφέροντα» όπου συμμετέχει.

«Οι γονείς μας ήταν ένα ερέθισμα για να ασχοληθούμε με την υποκριτική. Δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Μας επηρέασε έστω και υποσυνείδητα. Όταν ήμουν μικρή δεν καταλάβαινα ότι είναι η δουλειά τους και όταν έβλεπα στη σκηνή να πεθαίνουν, έκλαιγα. Δεν χρειάστηκε να τους πούμε με την αδελφή μου ότι θα ασχοληθούμε με την υποκριτική. Το ήξεραν ήδη. Είχαμε ζήσει και τα θετικά και τα αρνητικά.» ανέφερε αρχικά.

«Οι γονείς μου δεν είναι πολύ αυστηροί. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν, θα έλεγα ότι η μαμά αλλά νομίζω ότι είναι μοιρασμένο επίτηδες έτσι. Συνέχεια μου λένε πως μοιάζω στους γονείς μου. Περισσότερο, όμως, στον μπαμπά».

«Οι γονείς μου δεν ήρθαν να με δουν στην παράσταση. Η μάνα μου έχει πρόβα και ο μπαμπάς μου πήγε στην παράσταση του Χάρη Ρώμα».