«Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά...» - H συγκινητική επίσκεψη στον Σπύρο Φωκά στο κέντρο αποκατάστασης

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Facebook: Λιλιαν Φωκα
Facebook: Λιλιαν Φωκα

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Σπύρος Φωκας, ο οποίος βρισκέται σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso". O γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, εδώ και μερικούς μήνες, εκτός από τα γνωστα προβλήματα υγείας, αντιμετωπίζει και αναπνευστικά προβλήματα, θέτοντας τον εαυτό του τις τελευταίες εβδομάδες σε πλήρη αφωνία.

H επίσκεψη του Δημήτρη Κολάτου στον Σπύρο Φωκά

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Σπύρος Φωκάς, στην ταινία του "Αλέξανδρος και Αϊσέ", τον επισκέφτηκε στο κέντρο που φιλοξενείται. Τη συνάντηση τους απαθανάτισε η σύζυγος του ηθοποιού, Λίλιαν Φωκά και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook (δείτε εδώ τι είχε πει για το πρόβλημα υγείας και της οικονομικές τους δυσκολίες).

«Ήρθε.....Δημήτρης Κολατος
Σπύρος Φωκάς
Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά..» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Δείτε εδώ την ανάρτηση:
ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ
Facebook: Λίλιαν Φωκά

Η φωτογραφία της συζύγου του μέσα από το κέντρο αποκατάστασης

Στο πλευρό του ηθοποιού σαν βράχος στέκεται η σύζυγός του, που έχει το δικό της κρεβάτι στο θεραπευτικό κέντρο στη Μαγούλα, για να μη χρειάζεται να τον αποχωρίζεται. Τα έξοδα του κέντρου αποκατάστασης καλύπτει γνωστός εφοπλιστής, λόγω της μεγάλης αγάπης που του έχει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο γνωστός ηθοποιός εδώ και μερικές ημέρες έχει θέσει τον εαυτό του εκτός φωνητικής, και να επικοινωνεί με τη σύζυγό με νοήματα, κάτι που κάνει την ίδια να ανησυχεί. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα προβλήματα υγείας του άρχισαν πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έκτοτε τα πολλαπλά θέματα που προέκυψαν, καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι, τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι όρθιος στα πόδια του.

Στο προφίλ της συζύγου του στο facebook, υπάρχει μία φωτογραφία από το κρεβάτι του κέντρου, και το οποίο έχει συνοδεύσει με το τραγούδι του Γιάννη Πάριου "Μόνο αγάπη".

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Σπύρος Φωκάς