Το Πρωινό: «Υπάρχει ένα καλό...» - Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

«Δεν μπορώ να το πω τηλεοπτικά, πώς...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Το Πρωινό: «Υπάρχει ένα καλό...» - Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του, "Το Πρωινό", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, σήμερα, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, αποκάλυψε το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Ο παρουσιαστής, αφού καλημέρισε τους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό, μετά την έναρξη της εκπομπής, ανέφερε, ότι από χθες το βράδυ τον ταλαιπωρεί μία μικρή γαστρεντερίτιδα.

«Να σας πω κάτι, επειδή τα λέμε όλα, έχω μία μικρή γαστρεντερίτιδα από χθες το βράδυ με έχει ταλαιπωρήσει. Και κόλλησα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Δεν μπορώ να το πω τηλεοπτικά, πώς χωρίζεται η μικρή από τη μεγάλη γαστρεντερίτιδα. Οι μόνοι που έχουμε πάθει γαστρεντερίτιδα είμαστε; Υπάρχει ένα καλό με τη γαστρεντερίτιδα, χάνεις και κανένα κιλάκι. Το θέμα είναι, ότι είναι υγρά. Δεν είναι πραγματικά κιλά τέλος πάντων. Καλημέρα κυρίες και κύριοι…», είπε χαρακτηριστικά εκείνος.

Δείτε επίσης: Πρωινό: Σηκώθηκε από τη θέση της η Μιμή Ντενίνη - «Σταμάτα! Δεν θα με αφήσει να μιλήσω, θέλει να...»

Μάλιστα, να σημειώσουμε, πως η συγκεκριμένη ίωση τον τελευταίο καιρό είναι σε ιδιαίτερη έξαρση και ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο. Εμείς ευχόμαστε σε όλους περαστικά και να είναι μικρή, όπως του παρουσιαστή.