Χαρές στο ΣΚΑΪ: Έγινε πατέρας και κέρασε όλο το πλατό του "Σήμερα"

«Η μαμά ταλαιπωρείται...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Χαρές στο ΣΚΑΪ: Έγινε πατέρας και κέρασε όλο το πλατό του

Μεγάλες χαρές στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή "Σήμερα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, αφού ο σημερινός τους καλεσμένος, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, έγινε πατέρας και κέρασε όλο το πλατό.

Έγινε πατέρας και τους κέρασε όλους στο "Σήμερα"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, και επειδή έγινε πρόσφατα πατέρας (δείτε εδώ ποιος τραγουδιστής έγινε, επίσης, μπαμπάς για πρώτη φορά) αποφάσισε να κεράσει όλους τους συντελεστές της. Μάλιστα, λόγω της πρωινής ώρας αποφάσισε να κεράσει με αλμυρά, αντί για γλυκά.

Οι παρουσιαστές, αφού τον είδαν φανερά ξενυχτισμένο έσπευσαν να το σχολιάσουν και να τον ρωτήσουν, εάν ξαγρυπνάει. Εκείνος τους απάντησε, ότι «Είναι, να μην τον ματιάσω! Εντάξει η μαμά ταλαιπωρείται περισσότερο, αλλά είναι νωρίς».

«Αγκαλιά τον πήρα και μπάνιο τον έκανα με την μαμά μαζί, είναι μικρός ακόμα. Έχω αλλάξει και πάνα με τη βοήθεια της μαμάς. Θα μου δώσετε μετά τις πρώτες οδηγίες», κατέληξε.

Η πρώτη φωτογραφία από το νεογέννητο μωρό του Παύλου Μαρινάκη και το φύλο του

Πριν από μερικές ημέρες ο πολιτικός έγινε για πρώτη φορά πατέρας σχεδόν τρία χρόνια από την ημέρα, που παντρεύτηκε την καλή του, και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου .

Προς το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αποφάσισε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από το μαιευτήριο.

Ο νέος μπαμπάς δημοσίευσε μία φωτογραφία με το χεράκι του παιδιού. Σε πρώτη φάση ο Μαρινάκης θέλησε να ευχαριστήσει τη σύζυγό του για ''δώρο'' αυτό, καθώς στη συνέχεια αποκάλυψε και το φύλο του μωρού.

«03.11.2023
Η καλύτερη ημέρα της ζωής μας. Από σήμερα ζούμε για εσένα.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα αλλά και την αγάπη μας για τη μαμά μας που μου έκανε το καλύτερο δώρο της ζωής μου.
Καλωσήρθες μπέμπη μας! #itsaboy», έγραψε ο Παύλος Μαρινάκης.