«Όλο αυτό σε κάνει, όχι να την θαυμάζεις...» - Η εξομολόγηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη σύζυγό του

Η συνέντευξη του Μάξιμου Μουμούρη

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Όλο αυτό σε κάνει, όχι να την θαυμάζεις...» - Η εξομολόγηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη σύζυγό του

Ο γνωστός ηθοποιός, Μάξιμος Μουμούρης, παραχώρησε μία εκ βαθέων αποκαλυπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο του στη σειρά "Η Γη της ελιάς", που παίζεται στο ίδιο κανάλι, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Η Γη της Ελιάς είναι μια πολύ ευχάριστη συγκυρία για όλους μας, έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο και μας κάνει όλους πάρα πολύ χαρούμενους αυτό. Ο Κωνσταντίνος περνά μια περίοδο ζήλειας, έχει πολύ έντονη τη διορατικότητά του, γιατί ξέρει η πείρα του, του λέει πότε κάποιος είναι επικίνδυνος ή όχι, και αυτό μιλάει. Το μόνο κοινό μας στοιχείο με τον Κωνσταντίνο είναι, ότι αγαπά πάρα πολύ την οικογένεια του», είπε για τη σειρά.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο, που είμαι πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών, πετάει ο γάιδαρος, πετάει. όσο ακούς τα παιδιά και πας να μπεις στη θέση τους, όλα κυλάνε αρμονικά. Η πατρότητα με έκανε πιο ώριμο άνθρωπο. Δε λείπει ένα αγόρι από το σπίτι, αρκώ εγώ, είμαι ικανός, για να διαλύσω το σπίτι. Δεν είμαστε αυστηροί γονείς, αλλά αν πει κάτι η Νάντια, τέλειωσε.

Η ζωή με τη συγκεκριμένη πολιτικό είναι πολύ ωραία, δε φέρνει την πολιτική στο σπίτι. Με τη Νάντια γνωριζόμαστε από το σχολείο, τα ραβασάκια ήταν από την πλευρά της. Πέρασαν τα χρόνια, κάναμε έναν κύκλο ζωής και συναντηθήκαμε την κατάλληλη στιγμή. Η Νάντια είναι φοβερή αντίπαλος στη λεκτική διαμάχη, είναι ρήτορας, μπορεί να σε "βάλει στη γωνία"», ανέφερε για την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου.

Με αφορμή τα λόγια του ηθοποιού για τη γυναίκα του, ο συνεργάτης της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή, Στέφανος Κωνσταντινίδης, έκανε μία σημαντική και βαθιά συγκινητική εξομολόγηση στον αέρα για τη σύζυγό του.

Η εξομολόγηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη σύζυγό του

«Μάνα είναι μόνο μία και πάει και αυτό στις επόμενες γενιές. Χθες το βράδυ είμαι μέσα στα νεύρα, δεν με πιάνει ύπνος με τίποτα. Και μου στέλνει ένα μήνυμα η Μαρία. Ο Αντώνης είναι ακόμα στο νήπιο, δεν έχουν μπει σε πράξεις και κάθονται μαζί και του μαθαίνει 1+1, 2+2, και τα λοιπά. Κι έχει πάρει ο μικρούλης το χεράκι του, που τώρα μαθαίνει στο νήπιο να πιάνει το στυλό, και έγραφε 3+3, μετρούσε και σχηματίζει και το 6. Και συγκινηθήκα, λέω κοίτα να δεις, παράλληλοι βίοι.

Δείτε επίσης: Τι έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης την 28η Οκτωβρίου;

Ενώ εγώ βρίσκομαι εδώ, μέσα στα νεύρα για δικούς μου λόγους κα η άλλη είναι μακριά, στην Πάτρα και κάνει αυτή την υπερπροσπάθεια για το παιδί μου, ενώ δεν είμαι εκεί. Όλο αυτό σε κάνει, όχι να την θαυμάζεις τη γυναίκα σου, σε κάνει να αισθάνεσαι υποχρεωμένος να μην πονέσει ποτέ», τόνισε συγκινημένος και έκανε και τους υπόλοιπους στο πλατό να λυγίσουν με τα τρυφερά του λόγια.