«Το μόνο που με έχει φέρει σε δύσκολη θέση είναι...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του Mega

«Ήταν μια επίμονη παρέα, που...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Το μόνο που με έχει φέρει σε δύσκολη θέση είναι...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του Mega

Με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για την άβολη στιγμή της, λόγω αναγνωρισιμότητας (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά), η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, αποκάλυψε στην εκπομπή της, "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, ένα περιστατικό, που την έχει ενοχλήσει και την έχει κάνει να αισθανθεί αμηχανία.

Η ενόχληση της Δανάης Μπάρκα

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ανέφερε, ότι σε αντίθεση με την πρωταγωνίστρια του "Σασμού" συνηθίζει να βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές της που τη συναντάνε στο δρόμο, επειδή νιώθει λίγο άσχημα να αρνηθεί.

«Νομίζω ότι κι εγώ λέω πάντα “ναι” στις φωτογραφίες, γιατί υπάρχει μια συστολή και ντρέπομαι. Υπάρχουν στιγμές που όταν βγαίνω, λέω να υπάρχουν φωτογραφίες μου από το μπαρ, από τα νυχτερινά μαγαζιά. Μετά λέω, καλά γιατί δεν βγαίνουμε; Το μόνο που με έχει φέρει σε δύσκολη θέση είναι, όταν με βγάζουν από μακριά και δεν μου το λένε, και όταν τους κοιτάω χαμογελαστά, για να καταλάβουν, ότι αν θέλουν μπορούν να μου μιλήσουν, ότι είμαι οκ με ατό, κάνουν ότι δεν με κοιτάνε και μετά τα βλέπω στο TikTok. Το καλοκαίρι μου έτυχε αυτό», σχολίασε.

«Ήταν μια επίμονη παρέα, που έβλεπα, ήμουν στη θάλασσα με παρέα στις Κιτριές και καθόμασταν, και έβγαζαν, έβγαζαν, το έβλεπα, γιατί φαίνεται όταν ο άλλος τραβάει, επίσης όταν φοράτε μαύρα γυαλιά μη βγάζετε φωτογραφίες γιατί κάνει αντανάκλαση, φαίνεται τι κάνετε. Το βλέπω ότι βγάζουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάθομαι και όταν ο ένας από την παρέα τους με χαιρέτησε, δεν μου λένε να βγάλουμε φωτογραφία και μπαίνω στο TikTok 3 ώρες μετά και μου έχουν στείλει έναν user που είχε ανεβάσει "να η Δανάη τώρα στην Καλαμάτα". Λέω, ρε παιδιά ελάτε να τα πούμε. Σαν παπαρατσικό ρεπορτάζ», τόνισε από την εμπειρία που είχε και την έφερε σε δύσκολη θέση.