Κάτια Νικολαΐδου: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού - Στα μαύρα με κατακόκκινο κραγιόν

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το βράδυ της Τετάρτης 8/11 έγινε γνωστό πως η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 58 ετών, καθώς έχασε την μάχη της με τον καρκίνο (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση του καλού της φίλου). Θρήνος σκορπίστηκε έκτοτε στην εγχώρια showbiz.

Η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "Μία", στο STAR, είχε εξομολογηθεί για την περιπέτεια της υγείας της: «Eίπα ότι εγώ δεν πεθαίνω από αυτό. Αυτό είπα. Έτσι απλά. Κανένας δεν ξέρει τη δύναμη που κρύβει μέσα του και καλύτερα να μη χρειαστεί να την ανακαλύψει. Το λέω εγώ αυτό. Βεβαίως, όμως, όταν βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε και τόσο κοντά σε τεράστιες δυσκολίες υπάρχουν δυο δρόμοι. Ο ένας είναι να τα εγκαταλείψουμε και ο άλλος είναι να προσπαθήσουμε και να πολεμήσουμε.

Επειδή εγώ έχω μάθει να είμαι πολεμίστρια και να κερδίζω μάχες, επέλεξα αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Πάντοτε με πολύ μεγάλη πίστη στο Θεό, πολύ μεγάλη πίστη και δύναμη από τους ανθρώπους που αγαπάω. Την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την ανιψιά μου που την λατρεύω.

Τότε μου έδωσαν πάρα πολύ δύναμη οι άνθρωποι που αγαπώ, οι γονείς μου, ο αδελφός μου, οι φίλοι μου και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Και από τον χώρο πάρα πολλοί άνθρωποι με στήριξαν. Γενικώς είμαι ένας τυχερός άνθρωπος. Θεωρώ ότι γεννιόμαστε και φεύγουμε μόνοι οπότε πρέπει να αποκτήσουμε τη δύναμη για να σταθούμε σε οποιαδήποτε δυσκολία. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους άλλους για δεκανίκι».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κάτια Νικολαΐδου

Η τελευταία της εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 2023, στο πλευρό των Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Μπιμπίλας, Μπέσσυ Μάλφα και Ορέστης Τρίκας, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άκρως Συμπαντικό» στο Σύγχρονο Θέατρο. Γενικότερα, απέφευγε να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, με τις εμφανίσεις της να είναι σπάνιες, ωστόσο αυτό ήταν το τελευταίο της κλικ από τον φακό του youweekly.gr.

Κάτια Νικολαϊδου τελευταία εμφάνιση