Μανούσος Μανουσάκης: «Η Κάτια ήταν πάντα...» - Τα τρυφερά λόγια για την απώλεια της Νικολαΐδου

«Αγωνιζόταν παλικαρίσια 20 με 22 χρόνια με...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο πασίγνωστος σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης, μίλησε σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή "Το Πρωινό", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, για την τραγική απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου, που έχει φέρει βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο, και ιδιαίτερα σε αυτό της υποκριτικής, αλλά όχι μόνο (δείτε το αντίο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη).

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μανούσου Μανουσάκη στην Κάτια Νικολαΐδου

«Η επικοινωνία μας τελευταία είναι για κάτι κακό, μία με το θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου, τώρα με την απώλεια της Κάτια Νικολαΐδου. Με την Κάτια είχαμε συνεργαστεί σε διάφορες σειρές, όπως "Το Τμήμα Ηθών", όπου είχε κάνει αρκετές εμφανίζεις. Αλλά και στη θεατρική παράσταση "Η Ποντικοπαγίδα". Ο ρόλος της ήταν πολύ ερωτικός και γοητευτικός, μιaς κοπελίτσας γλυκιάς και με χάρη. Ήταν πάντα γοητευτική και σπιρτόζα, για αυτό και έπαιξε μετά από 30 χρόνια, που ξανά ανεβάσαμε το ίδιο έργο, τον ίδιο ρόλο με τότε. Αγωνιζόταν παλικαρίσια 20 με 22 χρόνια με αυτό, με τον καρκίνο», είπε ο γνωστός επιτυχημένος σκηνοθέτης και αποχαιρέτησε με το δικό του μοναδικό τρόπο την ηθοποιό.

Η πρώτη δήλωση του Οδυσσέα Σταμούλη για την Κάτια Νικολαΐδου

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αδερφός της και η μητέρα της, ενώ συντετριμμένος είναι και ο πρώην σύζυγος της Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος ήδη βιώνει την ξαφνική απώλεια του γιου του σε ηλικία 11 ετών.

Σήμερα Πέμπτη 9/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε ο Οδυσσέας Σταμούλης, δηλώνοντας συντετριμμένος.

«Με την Κάτια είχα να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια. Είμαι συντετριμμένος, έτσι κι αλλιώς ήμουν. Είναι απανωτά όλα αυτά. Τα πιο θερμά του συλλυπητήρια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.