«Δεν ξέρω, πως να το αντιμετωπίσω...» - Σπάραξε η Μπέσσυ Μάλφα για το χαμό της καλύτερης της φίλης, Κάτιας Νικολαΐδου

Η ανάρτηση της στο Instagram

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ολόκληρος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει συνταραχθεί μετά την τραγική απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, μετά την άνιση και μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Μπορεί η ίδια να έχει μιλήσει πολλές φορές για την περιπέτεια της υγείας της, και να έχει καταπολεμήσει άλλες τόσες την κακιά αρρώστια (δείτε τι έκανε τα τελευταία χρόνια της ζωής της), όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Πολλοί συνάδελφοί της φίλοι, αλλά και άλλοι επώνυμοι ένας ένας με τα λόγια τους προκαλούν δάκρυα συγκίνησης για το χαμό της, όπως αυτά της καλής της φίλης και επίσης ηθοποιού, Μπέσσυ Μάλφα, η οποία πρωταγωνιστούσε μαζί της στη σειρά "Θα σε δω στο πλοίο" και ήταν κατά την περίοδο, που η αποθανούσα είχε μάθει για την περιπέτεια του καρκίνου, που ξεκίναγε. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1 και πραγματικά σπάραξε και μας έκανε όλους να ανατριχιάσουμε.

Τα σπαραχτικά λόγια της Μπέσσυς Μάλφα για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου

«Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη, ένας άγιος άνθρωπος πολύ σημαντικός για εμένα. Πολύ σημαντικός για πολλούς, για την ίδια την τέχνη, μία σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι, όπως καταλαβαίνετε, σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου. Δεν ξέρω, πως να το αντιμετωπίσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν μια σπουδαία γυναίκα, πολύ δυνατή που πάλεψε με τη νόσο πολλές φορές και τη νίκησε. Την αγαπώ βαθιά και θα την αγαπώ. Θα ήθελα να πω πάρα πολλά πράγματα για την Κάτια, όμως ο πόνος μου είναι μεγάλος, να με συγχωρείτε... Την αγαπώ πάρα πολύ και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο.., Να με συγχωρέσετε... Η Κάτια πάντα χαμογελαστή, πάντα αισιόδοξη με την Sugar στην αγκαλιά της, να αγαπάει όλο τον κόσμο... Δεν τη φόβιζε τίποτα... Η Κάτια είναι ένας δυνατός άνθρωπος, είναι δύναμη. Υπάρχει και θα υπάρχει, η ίδια η δύναμη. Την αγαπούσα, την αγαπώ και θα την αγαπώ...», εξήγησε και λύγισε για την καλύτερή της φίλη και περιέγραψε την ψυχολογική της κατάσταση μετά την είδηση.

Η ανάρτησή της για την Κάτια Νικολαΐδου

Λίγο μετά την προβολή των δηλώσεών της από την πρωινή εκπομπή, η ηθοποιός, Μπέσσυ Μάλφα έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το θάνατο της φίλης της, στην οποία δεν έγραψε κανένα σχόλιο και καμιά λεζάντα. Το μόνο που φαίνεται στη δημοσίευση είναι ένα μαύρο φόντο.