Πρόταση - "βόμβα" Αντώνη Ρέμου: «Κρατάμε την θέση δίπλα στον Light για τον Μικρούτσικο!»

Τι έγινε στην δεύτερη συνάντηση Μικρούτσικου - Κοκλώνη

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του φίλου του και γνωστού μάνατζερ Μάριου Παπαδάτου, ο Αντώνης Ρέμος έκανε ανοιχτή πρόσκληση του Αντρέα Μικρούτσικου για το «Fame story».

Πιο συγκεκριμένα ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε εχτές το βράδυ για τα βραβεία Super music awards στο City of Dreams Mediterranean στο καζίνο της Λεμεσσού στην Κύπρο. Στην ίδια εκδήλωση εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα αλλά και ο Δήμος Αναστασιάδης που μανατζάρει ο Μάριος Παπαδάτος.

Η πρόταση-βόμβα του Αντώνη Ρέμου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η καλλιτεχνική παρέα πήγε για δείπνο μαζί με τον ιδιοκτήτη της Panik Γιώργο Αρσενάκο και ο Αντώνης Ρέμος έριξε την βόμβα χαριτολογώντας: «Ψάχνουμε τον Light και κρατάμε δίπλα μια θέση για τον Μικρούτσικο.

Αντώνης_Ρέμος
NDP Photo Agency

Αν μπορεί ας έρθει ο κ. Μικρούτσικος». Δίπλα του η Ελένη Φουρέιρα που απολάμβανε το φαγητό της όπως και ο Γιώργος Αρσενάκος χαμογελούσαν με την χαλαρή διάθεση της συντροφιάς ενώ τώρα το μόνο που απομένει είναι η απόφαση του Αντρέα…

Δες το βίντεο που ανήρτησε ο φίλος του Αντώνη Ρέμου και μάνατζερ Μάριος Παπαδάτος

Η δεύτερη συνάντηση Μικρούτσικου- Κοκλώνη

Μέσα σε δυο μέρες, έγιναν δυο συνεχόμενες συναντήσεις του Αντρέα Μικρούτσικου και του παραγωγού και παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη. Σκοπός της συνάντησης αυτής η παρουσία του Αντρέα Μικρούτσικου στην κριτική επιτροπή του Fame story στο live της Παρασκευής προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση με τον τράπερ και να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις ενώπιον του τηλεοπτικού κοινού. (Διαβάστε εδώ την τελευταία απάντηση του Light)

ανδρέας_μικρούτσικος
NDP Photo Agency

Από ότι φαίνεται πάντως μέχρι στιγμής οι συζητήσεις Κοκλώνη - Μικρούτσικου βρίσκονται σε καλό δρόμο και μην εκπλαγείτε εάν δούμε στο live της Παρασκευής τον Μικρούτσικο όχι μόνο να κάθεται δίπλα στον άσπονδο εχθρό του, αλλά στο τέλος του σόου να φεύγουν και μαζί!