«Είναι πολύ δυνατή γυναίκα! Δεν ήξερα τίποτα για τις δύσκολες ώρες» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ζήνα Κουτσελίνη για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

Η άγνωστη σχέση τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι πολύ δυνατή γυναίκα! Δεν ήξερα τίποτα για τις δύσκολες ώρες» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ζήνα Κουτσελίνη για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

Μία πολύ δύσκολη ημέρα ξημέρωσε την Πέμπτη (9/11), καθώς έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή η Κάτια Νικολαΐδου- νικημένη από τη μάχη - που έδωσε εδώ και αρκετά χρόνια με τον καρκίνο (δείτε εδώ την ανάρτηση του αδερφού της).

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν ένα από τα πρόσωπα, που γνώριζαν πολύ καλά την Κάτια και έτσι φρόντισε την Πέμπτη να την αποχαιρετήσει μέσα από την εκπομπή της Αλήθειες με τη Ζήνα με μερικά λόγια καρδιάς και ένα αφιερωματικό βίντεο.

Η συγκίνηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

«Μια μέρα δύσκολη να μπορέσω να διαχειριστώ την απώλεια ενός ανθρώπου, που αγάπησε πολύ. Συνεργαστήκαμε πολύ δυνατά με πολλές αλήθειες στην κοινή μας συμβίωση. Ήμασταν συνοδοιπόροι για πολύ μεγάλο διάστημα και όταν αυτά τα μάτια ήρθαν απέναντί μου για να κάνουν για την εκπομπή, που μόλις είχε αποχωρήσει η Σοφία Αλιμπέρτη - δεν ξέρω - αλλά αμέσως κατάλαβα, ότι της άξιζε εκείνη η θέση.

Είχε πολλά να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό. Τα μάτια της έλεγαν πολλά περισσότερα και όταν ακουμπούσες την ψυχή της, ένιωθες ότι είχες το πιο βολικό μαξιλάρι στη ζωή σου. Η Κάτια ήταν πολύ σπουδαίο πρόσωπο είναι πολύ δυνατή γυναίκα και όσα και αν πέρασε στη ζωή της τα πέρασε μόνη με την οικογένειά της. Ακόμη και τώρα το τελευταίο διάστημα, όταν της έστελνε κανείς μήνυμα, όπως εγώ, απαντούσε με ζεστασιά, αγάπη, σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Εγώ προσωπικά δεν ήξερα τίποτα για τις δύσκολες ώρες και αυτό, γιατί πάντα η Κάτια τους δικούς της ανθρώπους δεν ήθελε να τους στεναχωρεί. Θέλω να πω, ότι υπάρχουν κάποιες σχέσεις στη ζωή, που μένουν μέχρι το τέλος και μετά από αυτό. Μια γυναίκα, που είχε μέσα της πολλύ ψυχή», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η τελευταία σπαρακτική ανάρτηση της Νικολαΐδου

«Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου . Έπεσα κ σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει κ ν’ανθίζει κ ν’ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός...