«Ναι είμαι 100 χρονών, ναι έχω κυτταρίτιδα, παχάκια! Συμβουλή: Κάντε λίγο παραπάνω...» - Το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Χριστίνας Παππά

«Ειλικρινά σας λυπάμαι!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Παππά είναι ένα πρόσωπο, που έχει επαφή με τα social media διατηρώντας λογαριασμούς σε insagram, facebook, tik tok κ.α, στους οποίους δημοσιεύει συχνά αναρτήσεις και παράλληλα διαβάζει τα σχόλια του, που της κάνουν.

Την Τρίτη (7/11) η ίδια, όσο ήταν στο καράβι με προορισμό το νησί, που θα πήγαινε και διάβασε μερικά αρνητικά σχόλια, που της έκαναν αναφορικά με την ηλικία της, το σώμα και όσα επιλέγει να δημοσιεύει (δείτε εδώ όσα έχει πει για τη σχέση της με μικρότερο άντρα).

Στη συνέχεια, λοιπόν η Παππά δεν άντεξε και απάντησε σε όλους όσοι ''κράζουν'' μέσα από ένα πληκτρολόγιο για τόσο λεπτά ζητήματα, δίνοντας μάλιστα στο τέλος και μια προσωπική συμβουλή σε όσους δεν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους.

Το ξέσπασμα της Χριστίνας Παππά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

«Επειδή διαβάζω τα σχόλια σας τώρα, που ταξιδεύω, θέλω να σας πω, ναι έχω μεγαλώσει, ναι είμαι 100 χρονών, ναι έχω κυτταρίτιδα, ναι έχω παχάκια, ναι έχω κοιλιά, ποτέ δεν ασχολήθηκα αν είμαι όμορφη ή άσχημη και ούτε και με ενδιαφέρει, ζω την κάθε στιγμή μου σαν να είναι η τελευταία. Έχω μία υπέροχη καρδιά, μια αγνή ψυχή, βρίσκω πάντα το καλό και το θετικό, δεν κακολογώ ποτέ κανέναν.

Τώρα αν εσείς ασχολείστε, αν υπάρχουν χοντρές γυναίκες, που το θεωρώ ντροπή, γιατί κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της και ο κάθε άνθρωπος, εσείς οι λίγοι, που είστε μετρημένοι στα δάχτυλα, που δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αλλά με τις ζωές των άλλων και κάθεστε για να κρίνετε και να γράψετε μόνο ένα κακό σχόλιο, ειλικρινά σας λυπάμαι!

Συμβουλή, κάντε λίγο σεξ παραπάνω μπας και ξελαμπικάρει το μυαλουδάκι σας. Από εκεί και πέρα τι να πω; Όταν έχεις καλή ψυχή αγάπη μου γλυκιά και δεν κακολογείς, περνάς πάντα ωραία και εγώ θα ζω τη στιγμή μου κάθε μέρα! Αυτά, φιλάκια πολλά», είπε η Χριστίνα Παππά.

«Υπάρχει ζωή και χωρίς το σ@ξ! Δε θυμάμαι πόσες φορές....»

Την Παρασκευή 15/9 καλεσμένη σε μία από τι νέες στήλες της εκπομπής ''Βreakfast at star'', ''Ξέρω το Ένοχο Παρελθόν Σου'' ήταν η Χριστίνα Παππά, η οποία απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο πολύ ακομπλεξάριστη είναι.

Η ηθοποιός - επιχειρηματίας ανάμεσα στις ερωτήσεις, που κλήθηκε να απαντήσει ήταν μερικές, που ήταν εστιασμένες στα ερωτικά της στο, παρελθόν αλλά και στο παρόν (δείτε την εδώ στην παραλία αγκαλιά με την εγγονή της).

Σε σχέση με απάντηση, που είχε δώσει στο παρελθόν η Χριστίν Παππά αναφορικά με το κομμάτι του σεξ, στο σήμερα η ίδια έδειξε να έχει αλλάξει άποψη σχετικά με τη συχνότητα των ερωτικών συναναστροφών της.

«Ναι, υπάρχει ζωή χωρίς το σεξ...τι βλακίες έλεγα παλιά. Τελικά όσο μεγαλώνεις υπάρχει... Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω αποφύγει το σεξ, δεν ξέρω! Δεν απαντώ, δεν ξέρω αν έχω προσποιηθεί, ότι έχω πονοκέφαλο (για να μην κάνω σεξ). Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω προσποιηθεί οργασμό. Ναι, με έχουν κερατώσει, εγώ δεν έχω κερατώσει», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.