«Η Αλεξάνδρα κρατάει σχέσεις με τον πρώην της και με εμένα...» - Η δήλωση του Σχίζα για την Παναγιώταρου που θα συζητηθεί

«Έχω κουραστεί πάρα πολύ να με ρωτάτε και συνεχίζετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Αλεξάνδρα κρατάει σχέσεις με τον πρώην της και με εμένα...» - Η δήλωση του Σχίζα για την Παναγιώταρου που θα συζητηθεί

Τον Στάθη Σχίζα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε δημόσια έξοδό του, με τον νικητή του Survivor και επιχειρηματία να κάνει δηλώσεις. Οι δημοσιογράφοι προφανώς και δεν δίστασαν να τον ρωτήσουν για χιλιοστή φορά, για το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα.

Ο χωρισμός τους ήρθε και πάλι στο προσκήνιο μετά την αποκάλυψη για τον πραγματικό λόγο που η Αλεξάνδρα πήρε την απόφαση να χωρίσουν. Το Survivor All Star συγκεκριμένα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο - δείτε εδώ την εξομολόγηση της.

Ο Στάθης από πλευράς του όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, είχε απαντήσει σχετικά, λέγοντας πως αν δεν είχε πάει στο ριάλιτι μπορεί και να ήταν μαζί, ενώ απάντησε και για τον δημόσιο τσακωμό τους.

Οι νέες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αρχικά ανέφερε για το άνοιγμα του νέου του μαγαζιού αλλά και την Αλεξάνδρα που δεν πήγε στα εγκαίνια: «Δεν κάλεσα την Αλεξάνδρα στα εγκαίνια, μεμονωμένες προσκλήσεις δεν στέλνω. Το μαγαζί είναι ανοιχτό για όλους. Τον έρωτα δεν τον προγραμματίζεις»

Ενώ συνέχισε για τον χωρισμό τους: «Δεν δήλωσα εγώ ότι η σχέση μας ήταν ένα Survivor, νομίζω ότι το παρερμηνεύσατε λίγο. Δεν το έχω δει και δεν μπορώ να έχω άποψη. Έχω κουραστεί πάρα πολύ να με ρωτάτε για την πρώην σχέση μου και συνεχίζετε».

«Τι να σου πω, η Αλεξάνδρα κρατάει σχέσεις με τον πρώην της και με εμένα όχι. Είχαμε μια έντονη σχέση», ήταν η δήλωση του που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ενώ, σχετικά με το Survivor και αν θα πήγαινε ξανά αν του γινόταν η πρόταση από την παραγωγή της Ατζούν Μίντια, ξεκαθάρισε πως: «Δεν νομίζω να πάω ξανά στο Survivor».