«Έκανα δύο ραντεβού για το νυφικό...» - Όσα αποκάλυψε, για πρώτη φορά, η Ευαγγελία Συριοπούλου για τον γάμο της

«Δεν αγχώθηκα, το έζησα πάρα πολύ»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έκανα δύο ραντεβού για το νυφικό...» - Όσα αποκάλυψε, για πρώτη φορά, η Ευαγγελία Συριοπούλου για τον γάμο της

Για τον γάμο της με τον Στράτο Πατσατζή, μίλησε η Ευαγγελία Συριοπούλου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Happy Day στον Alpha, το πρωί της Παρασκευής 10/11. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλά για το συγκεκριμένο θέμα καθώς όσον αφορά την προσωπική της ζωή, έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ.

Υπεθυμίζουμε ότι η Ευαγγελία Συριοπούλου με τον σύζυγό της, είναι 12 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει ένα γιο. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Τρίτη 5/9 σε κτήμα στα Καλύβια Αττικής, όπου έγινε και η βάφτιση του παιδιού τους (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο τους).

Τα λόγια της Ευαγγελίας Συριοπούλου για τον γάμο της

«Στην καθημερινότητα δεν άλλαξε κάτι. Tο σκεφτόμουν όταν κάναμε τη βάφτιση να κάνουμε και το γάμο, να γίνουν όλα μαζί. Δεν αγχώθηκα, το έζησα πάρα πολύ, καθόλου άγχος, πήγα διακοπές το καλοκαίρι, γύρισα, βέβαια έίχα βοήθεια και είπα του 'πάρτα όλα, οργάνωσέ τα και εγώ απλά θα έρθω'.»

«Έκανα δύο ραντεβού για το νυφικό, το ένα πώς το ήθελα, το άλλο έκανα πρόβα και είπα "ευχαριστώ πολύ". Είμαι έτοιμη. Είχα ανθρώπους που εμπιστεύθηκα και ήξερα ότι θα γίνουν όλα ωραία. Αλλά δεν παίρνω εύκολα μια απόφαση... Περάσαμε καλά. Δεν νιώθω ότι άλλαξε κάτι στη καθημερινότητά μας, είμαστε μαζί 13-14 χρόνια. Ήταν ένα ωραίο βράδυ, που περάσαμε υπέροχα και εννοείται το θέλαμε.»

«Ο μικρούλης ήταν πολύ καλά δεν έκλαψε στη βάφτιση, ήταν όλα τέλεια, ευχαριστήθηκε. Ο Νικόλας είναι 2 ετών. Λέμε λεξούλες, επικοινωνουμε τέλεια, τρέχουμε από πίσω του, να έχουμε δύναμη και κουράγιο. Είναι φανταστικος, ένα υπέροχο παιδάκι και μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο μαζί του» κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το spolier για την σειρά "Ο Παράδεισος των Κυριών"

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον ρόλο της και για την εξέλιξη της σχέσης της με την Αμαλία.

«Δεν είναι όπως φαίνονται. Αυτό είναι ένα ακόμη κόλπο της Βικτώριας που δεν πάει το μυαλό της Μιράντας ότι είναι μια ψεύτικη κόρη. Αφού της είπαν αυτή είναι η κόρη σου, δεν έχει δεύτερες σκέψεις. Η αλήθεια είναι ότι στη συνέχεια που θα δούμε στα επεισόδια, η Νικολέτα έχει έναν τοίχο και η Μιράντα προσπαθεί να βρει μια σύνδεση και το βρίσκει. Θεωρεί ότι το παιδί της έχει πληγωθεί και θέλει να κάνει τα πάντα για εκείνη» ανέφερε.

«Η Μιράντα έχει βρει την Αμαλία που μπορεί και λέει λίγο πιο προσωπικές στιγμές. Κάποια στιγμή θα της εκμυστηρευτεί κάτι πολύ σημαντικό που θα της ζητήσει η Νικολέτα, έτσι γίνεται μια ανατροπή και πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η Αμαλία θα πιεστεί πολύ με κάτι πολύ σημαντικό» αποκάλυψε.

Δείτε εδώ το βίντεο: