«Είσαι παλιάνθρωπος...» - Ασύλληπτη επίθεση από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Πέτρο Κουσούλο έξω από τα δικαστήρια (Βίντεο)

«Το κάνεις για να βάλεις έναν άνθρωπο στην φυλακή; Γιατί το κάνεις;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είσαι παλιάνθρωπος...» - Ασύλληπτη επίθεση από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Πέτρο Κουσούλο έξω από τα δικαστήρια (Βίντεο)

Δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό στον ANT1, έκανε το πρωί της Παρασκευής 10/11, ο Πέτρος Κουσουλός, σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς σήμερα πραγματοποιείται η δίκη για τον θάνατο των δύο παιδιών.

Σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα καθίσει σε δύο διαφορετικά εδώλια αφού η συνεδρίαση για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας συμπίπτει με την προγραμματισμένη έναρξη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας (δείτε εδώ περισσότερα).

Ο Πέτρος Κουσουλός έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς διάφορα ρεπορτάζ για την ενοχή της μητέρας στην εφημερίδα "ΜΠΑΜ", και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για το άγριο ξέσπασμα του θείου της κατηγορούμενης κατά του δημοσιογράφου. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρο στον δημοσιογράφο, στην εφημερίδα καθώς και στην Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και στο Star.

Η επίθεση του θείου της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Πέτρο Κουσουλό "on air"

Την ώρα λοιπόν των δηλώσεων ο θείος της κατηγορούμενης επιτέθηκε στον δημοσιογράφο και μίλησε μπορστά στις κάμερες με πολύ βαριά λόγια για εκείνον, ενώ στη συνέχεια η αστυνομία τον απομάκρυνε.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια» είπε η Πέτρος Κουσουλός.

«Ποια αλήθεια; Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που θα της είχαμε κόψει το κεφάλι. Αυτός είσαι. Έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στην φυλακή. Αυτή είναι η δουλειά σου. Είσαι παλιάνθρωπος. Λυπάμαι για εσένα. Έχεις και παιδάκια. Εύχομαι να μην νιώσεις ποτέ αυτο το πράγμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αλλαγή στην εμφάνιση της

Όπως δείχνει και η εικόνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε με βαμμένα κατάξανθα μαλλιά και πολύ αδυνατισμένη αφού έχασε πολλά κιλά.