«Θα σας πω ένα μυστικό...» - Η "γλυκιά" ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Δείτε τη φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 10/11 ο Χρήστος Μάστορας πλάι στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Συγκειρμένα ο τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με τον συνάδελφό του.

Ο Χρήστος Μάστορας θέλησε, με αυτόν τον τρόπο, να ευχαριστήσει δημόσια τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, καθώς, όπως αποκάλυψε, είναι ο άνθρωπος που τον "βοήθησε" να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα.

Δείτε επίσης: «Ο χαιρετισμός μας ήταν με κλάμα και καημό...» - Ανατρίχιασε όλο το στάδιο με την σπαρακτική αναφορά του Χρήστου Μάστορα για τον θάνατο της γιαγιάς του

Η "γλυκιά" ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

«Θα σας πω ένα μυστικό … Αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε θα είχα γίνει τραγουδιστής. Βασίλη σε ευχαριστώ για το όνειρο», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Οι δηλώσεις του για το γάμο και τη συνεργασία του με το Σάκη Ρουβά

Ο αγαπημένος τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό περνάει μία πολύ καλή φάση και στα επαγγελματικά του, αλλά και στα προσωπικά του. Βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το "Greece's Next Top Model".

Μίλησε για την επερχόμενη εμφάνισή του στο θέατρο Λυκαβηττού την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, αλλά και την αγάπη του για αυτό το χώρο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συγκίνηση, που ένιωσε για τη συναυλία που έδωσε μαζί με την υπόλοιπη μπάντα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. «Η μουσική πρέπει πάντα να αφουγκράζεται την κοινωνία. Οι καλλιτέχνες πρέπει να αφουγκράζονται πάντα την κοινωνία, να μην κλείνουν τα αφτιά τους σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω», συμπλήρωσε, αφού τα έσοδα από τη συγκεκριμένη τους εμφάνιση πήγαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Επίσης, σχολίασε την επικείμενη συνεργασία στο "ΕΝΑΣΤΡΟΝ" με το Σάκη Ρουβά, όπου όπως δήλωσε θα ξεκινήσει το μήνα του Νοεμβρίου. Ενώ τέλος σχολίασε τη συμμετοχή του ως κριτική επιτροπή στο "X-Factor" πέρυσι, αλλά και αν πρόκειται να ξανά λάβει μέρος σε κάτι αντίστοιχο. «Πολύ θετική εμπειρία, γιατί πάντα έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω», αποκρίθηκε, αλλά και πως η συμμετοχή του σε ένα νέο talent show εξαρτάται από τους συνεργάτες.

Από την άλλη, στην αρχή μόλις τον υποδέχτηκαν, τον ρώτησαν για τα σχέδια του για γάμο. «Μήπως να μιλήσουμε για τον Κασσελάκη, καλύτερα», είπε αστειευόμενος ο τραγουδιστής, αποφεύγοντας την απάντηση.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης: